15 Μαΐου 2016

Μικροί πρωταθλητές! Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, τρελό...πάρτι στο Περιστέρι (VIDEO)

Πρωταθλητής στην κατηγορία Κ17 της Superleague αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε στον τελικό του Final-4 της αντίστοιχης ομάδας της Ξάνθης με 2-1 στο Περιστέρι.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για δεύτερη φορά μετά το 2013 νικώντας την Ξάνθη με 2-1 στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17.



H πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην Ξάνθη, αλλά ο Σιαμπάνης έδιωξε. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έψαχνε το γκολ και το βρήκε στο 18′ με σουτ του Χατζηστραβού. Η Ξάνθη ισοφάρισε στο 26′ με κεφαλιά, αλλά ο Δικέφαλος πήρε ξανά το προβάδισμα πριν τελειώσει το ημίχρονο. Στο 43′ έπειτα από σέντρα του Λύρατζη, ο Τζοβάρας με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς καλύτερος και πίεζε για το τρίτο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο του. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γκαργκαλατζίδης που είχε δοκάρι και τουλάχιστον τέσσερις κλασικές για γκολ, δίχως να καταφέρει να βρει δίχτυα. Η Ξάνθη το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να πιέσει στο τέλος για την ισοφάριση.

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της "ασπρόμαυρης" αποστολής έγιναν ένα μετά τη λήξη και πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία επιτυχημένη χρονιά.


Ξάνθη: Σαββίδης, Χασάνογλου (Τενεκές 86'), Παπάζογλου, Θεοφυλάκης, Πεταλωτής, Μελιόπουλος, Ιωσηφίδης (Σπυριντόνωφ 91'), Τσαπάρης (Τζιβανόπουλος 22' - Φιλιππίδης 78'), Ιωάννου (Αθανασιάδης 56'), Σουλεϊμάν, Καλογιάννης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Τσαούσης, Δημητρίου, Βουτσάς, Μελεζίδης (Νουκαρής 80'), Χατζηδιμπάς (Παπαθανασίου 61'), Τζοβάρας, Χατζηστράβος, Αηδονίδης, Λυρατζής (Γαϊτανίδης 95'), Γκαργκαλατζίδης (Υφαντίδης 90').