29 Ιουνίου 2016

ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛIΤΙΚΗ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑ! Ποιος γνωστός παραγωγός χρωστάει στην Ματσούκα 100.000 ευρώ (;)

Ο λόγος για τον  Γιάννη Κουτσομύτη γιο του σημαντικού σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη.

Η Δήμητρα Ματσούκα έχει καταφύγει στα δικαστήρια όπου ζητά χρήματα, που  αφορούν πληρωμές, για τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Ματωμένα χώματα», την παραγωγή της οποίας είχε αναλάβει ο γνωστός οικονομολόγος.

«Ζητάω τα χρήματα μου που αφορούν επεισόδια που προβλήθηκαν» δηλώνει με αγανάκτηση η Δήμητρα Ματσούκα στην «Espresso» και αποκαλύπτει πως είναι η μόνη απλήρωτη κι αυτό από την καλή της την καρδιά!
Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος του γνωστού παραγωγού έχει άλλη άποψη.

Υποστηρίζει ότι:

«Υπάρχει διάσταση απόψεων στο θέμα της αποπληρωμής αμοιβών της Δήμητρας για την συμμετοχή της στην ταινία Ματωμένα χώματα. Η σειρά δεν ολοκληρώθηκε αλλά, κόπηκε».» Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις της δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει. Ωστόσο δεν μπορούμε να λύσουμε την υπόθεση σε εφημερίδες και εκπομπές» συμπληρώνει ο γνωστός δικηγόρος Κώστας Ντάλτας.
Από την πλευρά της, η δικηγόρος της ηθοποιού δηλώνει αποφασισμένη για περαιτέρω δικαστικές ενέργειες.

«Τα ποσά είναι καθαρά δεδουλευμένα από επεισόδια στα οποία είχε συμμετάσχει η Δήμητρα Ματσούκα και έχουν προβληθεί το 2008. Γι” αυτά τα ποσά έχουμε ανταλλαγή εξωδίκων και μάλιστα υπάρχει εξώδικη αναγνώριση από την πλευρά του κ. Κουτσομύτη. Θα υπάρξουν δικαστικές ενέργειες εις βάρος του για τις οφειλές αυτές και θα προστεθούν ποσά ηθικής βλάβης που έχει υποστεί η ηθοποιός» υποστηρίζει.
Ποια είναι όμως η αλήθεια; Χρωστάει όντως ο γνωστός οικονομολόγος αυτό το ποσό; Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και σύντομα αποκαλυφθεί…Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…..τις επερχόμενες μέρες!