02 Ιουνίου 2016

Πανικός στο Μαξίμου για την πρώτη μεγάλη αντικαθεστωτική συγκέντρωση στις 15 Ιουνίου

Τεράστια η ανησυχία στο Μαξίμου για την πρώτη μεγάλη αντικαθεστωτική συγκέντρωση που ετοιμάζουν ανεξάρτητες ομάδες Ελλήνων Δημοκρατικών πολιτών για τις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα.

Για αυτό και ο άθλιος πόλεμος λάσπης από τις διαδικτυακές συμμορίες και τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν στοχοποιήσει με τις γνωστές παρακρατικές μεθόδους τους διοργανωτές της συγκέντρωσης.

Γιατί συγκέντρωση στις 15 Ιουνίου και ποιοι την διοργανώνουν

Προφανώς τρελάθηκαν με όσα συμβαίνουν και αποφάσισαν να σηκωθούν από τον καναπέ.

Ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης και ο Παναγιώτης Κωστούλας διοργανώνουν την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα μεγάλη συγκέντρωση με σύνθημα τη λέξη «παραιτηθείτε».

Ο Παναγιώτης Κωστούλας γεννήθηκε το 1985 στην Καστοριά. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος master στο Εμπορικό Δίκαιο από το City University του Λονδίνου. Στις πρόσφατες ευρωεκλογές ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της “Ελιάς” και τώρα είναι μέλος της συντονιστικής γραμματείας του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης  ίδρυσε το 2010 μια εταιρία που τότε κόστιζε 20.000 ευρώ και σήμερα η αξία της υπολογίζεται σε εκατομμύρια. Eίναι ο εμπνευστής τουcollagen proactive. «Για την ακρίβεια, εγώ ανήκω στον αριστερό χώρο, η μητέρα μου ήταν στην ομάδα του Παναγούλη. Ημουν, επίσης, πολλά χρόνια συνδικαλιστής στην Ολυμπιακή, εκπρόσωπος εργαζομένων όταν ήμουν αεροσυνοδός εκεί επί μία δεκαετία, μέχρι που έκλεισε», θα δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα”. Οι δυό τους παρουσιάζουν με άρθρο τους στο liberal.gr την πρωτοβουλία τους.