02 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΛΙΑ: ΚΟΡΟΪΔΟ ΤΑΡΙΦΑΣ! Πήρε ταξί, ταξίδεψε σε 7 χώρες αλλά... αρνήθηκε να πληρώσει τον οδηγό!

Ένα ταξίδι από τις Βρυξέλλες στην Βοσνία είναι σίγουρα πιο άνετο όταν γίνεται με ταξί - Αυτό είχε κατά νου και η γυναίκα που ζήτησε από έναν ταξιτζή στις Βρυξέλλες να την πάει στην πόλη από όπου κατάγεται στην Βοσνία

Μια γυναίκα, που έχει γίνει γνωστή μόνο με τα αρχικά της, SP, αποβιβάστηκε από τρένο σε σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυξελλών και κατευθύνθηκε προς ένα ταξί. Η γυναίκα ζήτησε από τον οδηγό να την μεταφέρει στην πόλη από όπου κατάγεται, το Ντόμποϊ στην βόρεια Βοσνία - Ερζεγοβίνη για να δει τους συγγενείς της.

Ο οδηγός του ταξί ανέφερε στην υποψήφια επιβάτιδα ότι το συνολικό ποσόν για τα 1.610 χιλιόμετρα που θα διανύσουν είναι 4.737 ευρώ και εκείνη συμφώνησε ενώ έδωσε προκαταβολή 260 ευρώ και υποσχέθηκε ότι το υπόλοιπο ποσόν των 4.477 ευρώ θα το πληρώσει αμέσως μόλις φθάσει στην Βοσνία.

Το ταξίδι άρχισε για την άγνωστη γυναίκα και το ταξί πέρασε από επτά συνολικά χώρες μέχρι να φθάσει στον προορισμό της επιβάτιδας. Ο οδηγός πέρασε από το Βέλγιο στο Λουξεμβούργο, στην Γερμανία, στην Αυστρία, στην Σλοβακία, στην Κροατία και, όταν τελικά το ταξί έφθασε στην Βοσνία, η γυναίκα αρνήθηκε να εξοφλήσει τον Βέλγο οδηγό και να του δώσει το ποσόν που είχαν συμφωνήσει.

Εκείνος δεν είχε άλλη λύση παρά να καταφύγει στην αστυνομία όπου και κατήγγειλε το περιστατικό. Προς το παρόν η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το ασυνήθιστο συμβάν ενώ δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία της επιβάτιδας.