02 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Πηγαίνουμε στην εφαρμογή του κόφτη-Ο Πολάκης θα δικαστεί

Την εκτίμηση ότι είμαστε ήδη στον κόφτη, καθώς έχουμε υστέρηση εσόδων 700 εκατ. ευρώ, έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης.

«Πηγαίνουμε με τεράστια ταχύτητα στην εφαρμογή του κόφτη», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89, υποστήριξε ότι τα μέτρα που ψηφίζει ο κ. Τσίπρας είναι τα λάθος μέτρα και η Νέα Δημοκρατία πρέπει να τα αλλάξει. Επίσης, τόνισε ότι με τους φόρους και τις αυξήσεις η ύφεση αναγκαστικά θα μεγαλώσει και κάθε μέρα θα γίνονται απολύσεις.

Εκτίμησε μάλιστα ότι «θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές» και πρόσθεσε ότι «όσο αργότερα έρθει στην εξουσία η επόμενη κυβέρνηση τόσο πιο δύσκολες αποφάσεις θα πρέπει να πάρει».

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε ακόμη τον πρωθυπουργό ότι «ελέγχει τους συνδικαλιστές επειδή τους έχει διορίσει στο Δημόσιο και τρώνε» και υποστήριξε ότι «ο εξευτελισμός της Αριστέρας είναι η πολιτική παρακαταθήκη που αφήνει ο Τσίπρας στην Ελλάδα».

Αναφερόμενος στο θέμα του κ. Πολάκη και τη φωτογραφία που τον δείχνει να καπνίζει στο πάνελ εντός του υπουργείου Υγείας, είπε: «Φαντάζεστε Γερμανό και Βρετανό υπουργό Υγείας να καπνίζει στο υπουργείο; Θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές και η επόμενη Βουλή θα στείλει τον κ. Πολάκη στο δικαστήριο».