11 Ιουνίου 2016

Βίντεο: Γυναίκα, μαφιόζος ή... σαλεμένος ο οδηγός του οχήματος;

Ώρα αιχμής στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης... Ένα SUV κινείται με άνεση στους θορυβώδεις δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης. Ο/η οδηγός κάποια στιγμή ξεχνιέται. Παραβιάσει ένα κόκκινο φανάρι. Ένα περιπολικό εμφανίζεται από το... πουθενά και του κάνει σήμα να σταματήσει.

Ο/η οδηγός δεν υπακούει. Στρίβει στον πρώτο δρόμο δεξιά. Για κακή του τύχη, είναι μονόδρομος. Διανύει λίγα μέτρα και βρίσκει μπροστά του ένα ταξί. Κοιτάζει τον καθρέπτη του οδηγού. Πίσω του, ο δρόμος έχει μπλοκάρει από το περιπολικό.

Στο σημείο αυτό ξεκινά το... ρεσιτάλ. Αρχικώς κάνει όπισθεν με ταχύτητα και προσπαθεί να περάσει ανάμεσα στο περιπολικό και μία ανοιχτή θέση πάρκινγκ. Τρακάρει το όχημα της αστυνομίας και άλλα δύο αυτοκίνητα. Δεν πτοείται. Βάζει πρώτη και αναπτύσσει ταχύτητα προς το ταξί. Κτυπά το κίτρινο όχημα και άλλα δύο παρκαρισμένα, καθώς έχει περιέλθει σε κατάσταση πανικού και δεν ξέρει τι να κάνει και που να πάει.

Αστυνομικοί, περαστικοί και ο οδηγός του ταξί άπαντες κοιτάζουν με απορία, για να καταλάβουν τι ακριβώς προσπαθεί το κάνει το SUV. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι το εξής... Γυναίκα σε πανικό, μαφιόζος ή... σαλεμένος ήταν ο οδηγός του οχήματος;