23 Ιουνίου 2016

«Εκλογική» νίκη Σαββίδη – Μελισσανίδη και ήττα Μαρινάκη

Σπουδαία νίκη πέτυχε η συμμαχία Σαββίδη – Μελισσανίδη στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ που έγιναν την τετάρτη στο ξενοδοχείο Holiday Inn. Συνάμα ήταν και μία σημαντική ήττα για τον Ολυμπιακό και την ΕΠΟ καθώς ο συνδυασμός που υποστήριξαν ήταν αυτός που δεν κατάφερε να επικρατήσει της παράταξης που υποστηρίχτηκε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, η παράταξη «Ανανέωση Επιτέλους» με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαρένη που υποστηρίχθηκε  από τους δύο «δικέφαλους» κέρδισε τον συνδυασμό «Νέα Δυναμική» των Σταύρου Χρυσάφη και Γιώργου Παπαμακάριου που είχαν την στήριξη του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ, παίρνοντας την ψήφο 34 από τα 57 σωματεία της  Ένωσης. Μάλιστα, στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ανατολικής Αττικής ο Δ. Γιαρένης εξέλεξε και τους 11 συμβούλους και το πρωί της Πέμπτης το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Τα αποτελέσματα των εκλογών ανακοινώθηκαν λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα: «Η ΕΠΣΑΝΑ γυρίζει σελίδα, θα είναι για όλα τα σωματεία. Και γι” αυτούς που μας ψήφισαν και γι” αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Έχουμε πολύ δουλειά, γιατί όπως είχαμε πει και προεκλογικά, η Ένωση δυστυχώς είχε πιάσει πάτο. Από αύριο ξεκινάμε δουλειά. Τίποτα άλλο γιατί ήταν μία δύσκολη μέρα, είναι πολύ αργά, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην πορεία».

Το παρών στο ξενοδοχείο Holiday Inn που έγινε η γενική συνέλευση εκτός από άνδρες προσωπικής ασφάλειας και αστυνομικούς, έδωσε και ο γνωστός λαουτιέρης και κουμπάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μανώλης Κονταρός, τον οποίο ο πρόεδρος του Κουβαρά, Γιώργος Χελιώτης κατήγγειλε πρόσφατα ότι τον συνάντησε προκειμένου να τον πιέσει να ψηφίσει την παράταξη Χρυσάφη.