23 Ιουνίου 2016

Η ΝΔ συνεχίζει την κοινωνική της δράση

Το κοινωνικό της έργο συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία προχωρώντας στη δημιουργία της δράσης «Κανένας στο περιθώριο». Μέσω αυτής της δράσης η Νέα Δημοκρατία θέλει να αναγνωρίσει την προσφορά και να βοηθήσει έμπρακτα τις Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τις οργανώσεις που υποστηρίζονται από μη κρατικούς ή ιδιωτικούς φορείς, όπως είναι η Εκκλησία, φιλανθρωπικά σωματεία και ΜΚΟ.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με γαλάζια στελέχη προγραμματίζονται ήδη οργανωμένες επισκέψεις κλιμακίων του κόμματος στις δομές αυτές, ανά τους νομούς όλης της χώρας. Τα κλιμάκια αυτά θα αποτελούνται από βουλευτές του κόμματος, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, γραμματείς και άλλα στελέχη της Νέας δημοκρατίας ενώ όλη η δράση θα είναι υπό τη αιγίδα του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην πραγμάτωση της κοινωνικής συνοχής. Η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη είναι διαχρονικά τα βασικά χαρακτηριστικά της ιδεολογίας του κόμματος. Δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει «τιμητής» της κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά εφαρμόζει πολιτικές που αποτυγχάνουν να παραγάγουν πλούτο, στραγγαλίζουν την οικονομία, οδηγούν τους πολίτες στην ανέχεια και αναδιανέμουν τη φτώχεια. Η Κοινωνική Αλληλεγγύη βρίσκεται πάνω από κόμματα και πολιτικές ταυτότητες.»