21 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Καλλονές Ρωσίδες χούλιγκαν ετοιμάζονται για το Μουντιάλ!

Οι Ρώσοι οπαδοί φαίνεται πως έχουν βάλει σκοπό να αποδείξουν ότι κατέχουν τον τίτλο των πιο σκληροπυρηνικών χούλιγκαν! Πρόσφατα άρχισαν να εκπαιδεύουν και τις γυναίκες «Ultras» με σκληρή προπόνηση ώστε να σταθούν «στο ύψος των περιστάσεων» σε δύο χρόνια, αφού το 2018 η Ρωσία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου
Βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail δείχνει τις όμορφες - αλλά εξαιρετικά άγριες - νεαρές κοπέλες να ανταλλάζουν κλωτσιές και μπουνιές στη ρωσική εξοχή, στο πλαίσιο της εντατικής τους εκπαίδευσης που θα τις καταστήσει... ανίκητες για το Μουντιάλ 2018.

Οι «αμαζόνες» που εμφανίζονται στο βίντεο ανήκουν στην «θηλυκή» έκδοση των οργανωμένων συμμοριών που έχουν σκορπίσει το χάος στη Μασσαλία και τη Λιλ, θέτοντας σε κίνδυνο την παρουσία της ομάδας τους στον ευρωπαϊκό τουρνουά ποδοσφαίρου. Αυτές οι συμμορίες με τα απειλητικά ονόματα όπως Χασάπηδες του Ορέλ και Ατσάλινα Κτήνη αποτελούν μια τρομακτική υπενθύμιση ότι ο χουλιγκανισμός στα γήπεδα «ζει και βασιλεύει».

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι γυναικείες συμμορίες των χούλιγκαν στη Ρωσία δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις ανδρικές, αφού έχουν εξίσου απειλητικές ονομασίες αλλά και... αδίστακτα μέλη.

Οι εντυπωσιακές καλλονές δηλώνουν πανέτοιμες να «υποδεχτούν τους ξένους» στη χώρα τους ενώ δηλώνουν ότι για εκείνες είναι τόσο εύκολο να κατατροπώσουν έναν αντίπαλο, «όσο και να μαγειρέψουν μια σούπα με παντζάρια».

Όπως μάλιστα δηλώνει η αρχηγός μίας από τις συμμορίες, η οποία έχει συνδεθεί με την Σπαρτάκ Μόσχας, τα μελλοντικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου θα έχουν... άρωμα γυναίκας, αφού προτίθενται να κλέψουν την παράσταση από τους άνδρες χούλιγκαν.



Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού
http://www.zougla.gr/sports/podosfero/article/kalones-rosides-xouligan-etimazonte-gia-to-mountial