21 Ιουνίου 2016

Ελλη Παπαγγελή: «Θα κάνω μήνυση στον Μπογδάνο»

Το κίνημα «Παραιτηθείτε» δεν προκάλεσε μόνο πολιτικές κόντρες, όπως αυτή του Νίκου Φίλη και του Αδωνι Γεωργιάδη, αλλά επηρέασε εν είδει... έκλειψης και τον αστερισμό των μίντια.
Ο λόγος για τη βεντέτα που ξεκίνησε μεταξύ του πολυσυζητημένου παρουσιαστή του ΣΚΑΪΚωνσταντίνου Μπογδάνου και της καυτής Νεοδημοκράτισσας, μοντέλου και εσχάτως πανελίστριας του «Ε», Ελλης Παπαγγελή, η οποία με έναν μαγικό τρόπο βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Βλέπετε, ο κατά τ’ άλλα «πνευματώδης» εργαζόμενος του Γιάννη Αλαφούζου έχει στο παλμαρέ του ουκ ολίγες δημόσιες αντιπαραθέσεις με γνωστές τηλεπερσόνες με ποικίλα ενδιαφέροντα, για χάρη των οποίων άφησε στην άκρη τις απαξιωτικές απόψεις του για την εγχώρια σόουμπιζ.


Ο γνωστός για τις αμφιλεγόμενες και πολυεπίπεδες τοποθετήσεις του δημοσιογράφος σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο marketnews τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα του προχθεσινού συλλαλητηρίου, που κυριάρχησε στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες.

Κάπου ανάμεσα στις θεωρίες για τη «γέννηση» του κινήματος και το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό, ο δημοσιογράφος αναφέρεται με τρόπο όχι ιδιαίτερα τιμητικό στη γνωστή ΟΝΝΕΔίτισσα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη αντίδρασή της.

«Το “Παραιτηθείτε” δεν γεννήθηκε από Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι και λοιπούς κομματικούς φορείς. Διότι, μεταξύ άλλων, οι προαναφερθέντες είναι μάλλον ανίκανοι να οργανωθούν αποτελεσματικά σε μεταξύ τους συνεννόηση. Για το “Παραιτηθείτε” ευθύνονται δραστήριοι πολίτες, θιασώτες των social media, απαυδισμένοι από το ψέμα και τον καθεστωτισμό, γονατισμένοι από το δημοσιονομικό άχυρο που σπάει την πλάτη της καμήλας. Βέβαια, το εγχείρημα προσελκύει επικοινωνιακούς λαθρεπιβάτες, attention whores, επιτήδειους. Ομως, αυτά έχει η δημοκρατία. Δίπλα στο πνευματικό εκτόπισμα ενός Χρήστου Χωμενίδη καραδοκεί η φασίζουσα έκπτωση μιας Ελλης Παπαγγελή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Το μοντέλο, που στο παρελθόν είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όχι μόνο για τις σέξι εμφανίσεις και τις φωτογραφίσεις της, αλλά και για τις απόψεις που εξέφραζε περί Ιστορίας, πολιτικής και όχι μόνο, φαίνεται πως τα πήρε… άσχημα στο κρανίο. Μάλιστα, έχει απευθυνθεί ήδη σε δικηγόρο, προκειμένου να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του δημοσιογράφου.


Η ίδια, μιλώντας στο «S», προχωρά ένα βήμα παραπέρα, απαντώντας στον παρουσιαστή με τον δικό της τρόπο.

«Εχω ήδη κάνει εξώδικο και ακολούθως θα κινηθώ δικαστικά, με μήνυση και αγωγή, για τους χαρακτηρισμούς αυτούς. Ο Μπογδάνος είναι ο πραγματικός φασίστας με αυτά που λέει. Εγώ έχω τελειώσει τη Φιλοσοφική και οι σπουδές μου μαζί με την ανατροφή μου μού έμαθαν να μη χωρίζω τους ανθρώπους σε κατηγορίες. Δεν με ενδιαφέρει η άποψη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Ποτέ δεν με ενδιέφερε, γιατί δεν τον θεωρώ σοβαρό δημοσιογράφο, αλλά έναν τύπο που παραπέμπει σε χαβαλέ. Εγώ είμαι μοντέλο, ασχολούμαι με αυτό και δεν έχω πρόβλημα να το λέω. Βρίσκομαι στα περιοδικά γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Αυτός όμως, που δεν είναι η δουλειά του, γιατί είναι συνεχώς στις σελίδες των περιοδικών lifestyle με τις… κατά καιρούς συνοδούς του; Εκτός κι αν κατά βάθος ήθελε κι αυτός να γίνει μοντέλο ή κάτι στη σόουμπιζ, αφού η ενημέρωση μάλλον δεν είναι το φόρτε του. Περισσότερο με σόου μοιάζει αυτό που κάνει», δηλώνει χαρακτηριστικά η Ελλη Παπαγγελή, η οποία με τον τρόπο αυτό κάνει ολική επαναφορά.


Kόντρες με «κοσμητικά επίθετα»
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Μπογδάνος και Παπαγγελή ανταλλάσσουν πυρά. Στο παρελθόν και κυρίως μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο δημοσιογράφος έχει «στολίσει» με ουκ ολίγα «κοσμητικά επίθετα» το μοντέλο. Μια αγαπημένη συνήθεια του παρουσιαστή έτσι και αλλιώς, αφού όλοι θυμούνται την προ καιρού άγρια κόντρα του με την επίσης παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Τότε ο Κ. Μπογδάνος είχε απαντήσει στην Κατερίνα Καινούργιου, που τον είχε χαρακτηρίσει «αδαή, αγενή και απαράδεκτο», χαρακτηρίζοντάς την «πνευματικά ανοχύρωτη και κενή», ενώ την κατηγόρησε ότι «προβάλλει το μοντέλο της γυναίκας που υποτιμά το φύλο της και που με αισθητικές παρεμβάσεις προχωράει προς την επιτυχία». Και μπορεί αυτή η κόντρα να μην κατέληξε στα δικαστήρια, όμως η τωρινή δήλωσή του για τη γνωστή ΟΝΝΕΔίτισσα δεν φαίνεται ότι θα ξεχαστεί τόσο εύκολα.



Της ΜΑΤΙΝΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ένθετο secret