15 Ιουνίου 2016

ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ! Η ΑΥΓΗ κατηγορεί πολιτευτή της ΝΔ ότι οργανώνει το «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»-Γελάει η «κατηγορούμενη» Κριτσιδήμα

Κλιμακώνεται ο πανικός της κυβέρνησης με αφορμή το κίνημα «Παραιτηθείτε» και η ΑΥΓΗ έκανε τη συνταρακτική αποκάλυψη...

Σήμερα η εφημερίδα «Αυγή» υποστηρίζει πως οργανωτής της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα είναι μία πολιτευτής της ΝΔ, η Ελένη Κριτσιδήμα.

Στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφία της κυρίας Κριτσιδήμα από την προεκλογική της καμπάνια τον Ιανουάριο του 2015, με τη λεζάντα «τώρα είναι η σειρά μας».


Η υποστηρίζει η «Αυγή» στο δημοσίευμά της λίγες ώρες πριν από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα πως η πολιτευτής της ΝΔ είναι η οργανωτής της συγκέντρωσης ενώ κάνει λόγο κάνει λόγο για «κρυφτούλι» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το «κίνημα». Συγκεκριμένα αναφέρει «Υποψήφια του Αντώνη Σαμαρά αποδεικνύεται η οργανωτική εκπρόσωπος των -κατά τα άλλα ακομμάτιστων -«Παραιτηθείτε». Η ίδια από κοινού με την επίσημη ΝΔ, προσπαθεί να στήσει σκηνικό έντασης ενόψει της σημερινής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, για την οποία κινητοποιείται το Οργανωτικό της Συγγρού -άτυπα, βεβαίως, αφού επισήμως το κόμμα παίζει κρυφτούλι, αφήνοντας τα στελέχη του να πάνε με το «καπέλο» του απλού πολίτη».

Για την κυρία Ελένη Κριτσιδήμα αναφέρει πως είναι η γυναίκα που εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος των «Παραιτηθείτε», υπογραμμίζοντας πως υπήρξε στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, αλλά και υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιώς με τη ΝΔ το 2012 και το 2015.

Χθες, Τρίτη, η εκπρόσωπος του «Παραιτηθείτε», μέσω του δικηγόρου της και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Αντ. Βγόντζα, ενημέρωσε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πως το «κίνημα» διοργανώνει μια «ειρηνική συγκέντρωση με αιτήματα και μηνύματα στο πλαίσιο του Συντάγματος και με πλήρη σεβασμό στους θεσμούς».

Η Ελένη Κριτσιδήμα απαντάει στην «ΑΥΓΗ»

Η Ελένη Κριτσιδήμα προχώρησε σε άμεση απάντηση του δημοσιεύματος της Αυγής και ζητάει την άμεση αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Κριτσιδήμα που δέχθηκε τις βολές της εφημερίδας, μίλησε στο Thepaper.gr και τον δημοσιογράφο Χρήστο Σγαρδέλη και έκανε λόγο για αήθη επίθεση και στοχοποίηση από τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης τα οποία εκδηλώνουν τον τρόμο μέσα από σπασμωδικές κινήσεις ενώ παράλληλα ζήτησε και την άμεση αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση της Ελένη Κριτσιδήμα:
Στοχοποιήθηκα απροκάλυπτα με σκοπό να χτυπηθεί το #παραιτηθειτε. Θα έπρεπε να ντρέπονται, γιατί ποτέ κανείς μας δεν έκρυψε σε ποιο κόμμα ανήκει.
Η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της εκδηλώνουν τον τρόμο τους μέσα από σπασμωδικές κινήσεις. Ο φασισμός τους δεν θα περάσει. Απόψε στο Σύνταγμα ζητάμε και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα