30 Ιουνίου 2016

ΝΔ: Ο Μητσοτάκης ζητά τη γνώμη των πολιτών για το Κυβερνητικό Πρόγραμμα που ετοιμάζει

Υπό τον τίτλο «ζητώ τη γνώμη σου» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναζητεί απαντήσεις σε 20 συγκεκριμένες ερωτήσεις που αφορούν οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά διλήμματα.

Με ηλεκτρονικά μηνύματα που αποστέλλονται μαζικά ακόμη και σε πολίτες που δεν είναι ενταγμένοι στη Νέα Δημοκρατία, το επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρεί να αυξήσει τη συμμετοχή του λαϊκού παράγοντα στην κατάρτιση του Κυβερνητικού Προγράμματος του κόμματος που προετοιμάζεται πυρετωδώς μέσα στο καλοκαίρι και, αναλόγως των ευρύτερων πολιτικών εξελίξεων, θα παρουσιαστεί επισήμως πιθανότατα στις αρχές του φθινοπώρου.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος υπογράφει το κείμενο με τίτλο «ζητώ τη γνώμη σου», θεωρεί απαραίτητη τη συμμετοχή των πολιτών στη διαμόρφωση της πολιτικής πρότασης της «γαλάζιας» παράταξης που συμπυκνώνεται 20 συγκεκριμένες ερωτήσεις, οι οποίες «αφορούν πραγματικά οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά διλήμματα».

«Οι δικές σας απαντήσεις θα είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την κατάρτιση του προγράμματος», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ. «Ενα πρόγραμμα που θα αποτελεί το ελληνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση», προσθέτει.

Οι πολίτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα που αφορούν διάφορους τομείς: από την οικονομία, το ασφαλιστικό και την απασχόληση έως την υγεία και την παιδεία, και από τον πρωτογενή τομέα και το περιβάλλον έως το μεταναστευτικό, την ασφάλεια, τη δικαιοσύνη και τον δημόσιο τομέα.

Τα ερωτήματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα diavoulefsi.nd.gr και θα παραμείνουν εκεί έως το τέλος του Ιουλίου, οπότε μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να εκφραστεί καταθέτοντας, επωνύμως, θέσεις και απόψεις για μικρά και μεγάλα ζητήματα.

Γρηγόρης Τζιοβάρας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δες τις ερωτήσεις εδώ: http://diavoulefsi.nd.gr/diavouleufsi-programmatos