05 Ιουνίου 2016

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ! Πόσο κοστίζει μια... βουτιά στις παραλίες της Αττικής! ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Αλλιώς πετσετούλα σε άλλη παραλία και φραπεδάκι στο σέικερ από το σπίτι γιδια που μου θέλετε όλοι παροχές τζάμπα! Ο άλλος έχει επιχείρηση και πουλάει όσο γουστάρει... δεν μπορεί να πληρώνετε όσο θέλουν οι γύφτοι! Οι γύφτοι που δεν έχουν δεν κάνουν μπάνιο ή πάνε αλλού... αν θέλουν παραλιακή θα πληρώσουν

Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του παραλιακού μετώπου της Αττικής, καθώς οι Αθηναίοι κατακλύζουν τις παραλίες στην πρώτη θερμή Κυριακή του φετινού καλοκαιριού.
Όσοι επέλεξαν τις πλαζ των Νοτίων προαστίων εκτος απο την κίνηση θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με τις αυξήσεις - "φωτιά" στα καύσιμα καθώς και την "ταρίφα" σε είσοδο και ξαπλώστρα στην παραλία.


Ένα ζευγάρι που αποφάσισε σήμερα να κατέβει προς τη θάλασσα θα κληθεί να πληρώσει την αμόλυβδη με τιμή 1,44 ευρώ ανά λίτρο, όπως αυτή διαμορφώνεται στα πρατήρια με τον νέο αυξημένο ΦΠΑ, αλλά και 10 ευρω είσοδο για να επισκεφθεί τις οργανωμένες πλαζ.



Παρά την απορρόφηση της αύξησης 1% στον ΦΠΑ από τους επιχειρηματίες της παραλιακής θα πληρώσει τον καφέ του με τιμή, που κυμαίνεται από 3,80 - 4,50 ευρώ για ένα φρέντο καπουτσίνο, ενώ όσοι συνοδεύσουν τον καφέ με φαγητό θα ανεβάσουν το κόστος περίπου στα 30 ευρώ.






"Οι τιμές παραμένουν ίδιες, έχουμε ενσωματώσει την αύξηση του ΦΠΑ, ωστόσο ο κόσμος έρχεται αλλά καταναλώνει λίγο", λέει στο Νewsit.gr ιδιοκτήτης beach bar στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Όπως επισημαίνουν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην εστίαση για τη θερινή σεζόν, η κίνηση των λουομένων παραμένει στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, αλλά η κατανάλωση δείχνει να καταγράφει αισθητή πτώση.

Συμβουλή προς λουόμενους: υπομονή, γεμάτο πορτοφόλι και ρεζερβουάρ, προκειμένου να απολαύσετε τη δροσιά των ακτών του Σαρωνικού στην πρώτη καυτή Κυριακη του καλοκαιριού.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
newsit.gr