28 Ιουνίου 2016

Ο Παπαδημούλης συναντήθηκε με τον Τσίπρα και του είπε τα χαρτιά

Γνωστός για τις ικανότητές του να προβλέπει τι ΔΕΝ θα γίνει στο μέλλον ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε εκτάκτως με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για να μαντέψει τις εξελίξεις σχετικά με τον εκλογικό νόμο.

Τις σπάνιες ικανότητες του Δημήτρη Παπαδημούλη ως προς την εκτίμηση των πολιτικών – αλλά και των αστυνομικών – καταστάσεων και το προφανές ταλέντο να προβλέπει με απόλυτη ακρίβεια λανθασμένα τις μελλοντικές εξελίξεις θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Για τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό που διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέβαλε για αύριο το ταξίδι επιστροφής του στις Βρυξέλλες. Ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να μάθει από τον Δημήτρη Παπαδημούλη τι προβλέπει για το μέλλον σχετικά με τον εκλογικό νόμο και την επόμενη αξιολόγηση από τους θεσμούς ώστε να προετοιμαστεί για ακριβώς τα αντίθετα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε το σπάνιο ταλέντο του Δημήτρη Παπαδημούλη να προβλέπει ΠΑΝΤΑ λάθος παρακολουθώντας τον έλληνα ευρωβουλευτή στο twitter όπου δημοσιοποιεί πάντα τα πορίσματά του σχετικά με θέματα εγκληματολογικού και πολιτικού.

Του Νίκου Ζαχαριάδη
Πηγή: protagon.gr