04 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Βίντεο: Δείτε τον... επικό τρόπο που επέλεξε να βουτήξει στην πισίνα μεθυσμένος Άγγλος

Πασαλείφτηκε με αντηλιακό και διέσχισε με «γλίστρα» 12 μέτρα άγριου τσιμέντου, γδέρνοντας πόδια και χέρια

Παραλίγο να μείνει χωρίς... δέρμα ένας Βρετανός τουρίστας που, έχοντας καταναλώσει κάμποσες μπυρίτσες παραπάνω, αποφάσισε να μη βουτήξει στην πισίνα με συμβατικό τρόπο (π.χ. από τον βατήρα) αλλά να καλυφθεί με αντηλιακό και να «γλιστρήσει» μέχρι το δροσερό νερό, καλύπτοντας απόσταση 12 μέτρων!



Ο άνδρας, που πιστεύεται ότι είναι από το Νότιγχαμ, πραγματοποίησε την εντυπωσιακή βουτιά υπό την ενθάρρυνση των - εξίσου μεθυσμένων - φίλων του, στην πισίνα ενός ξενοδοχείου στην Ισπανία, ενώ την σκηνή κατέγραφε από ψηλά μία άλλη συμπατριώτισσα τους, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του δωματίου της.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η εφημερίδα Sun, o μεθυσμένος άνδρας διακρίνεται να παίρνει φόρα και να γλιστράει με την κοιλιά πάνω στο άγριο τσιμέντο για περίπου 12 μέτρα, προτού φτάσει τελικά στην πισίνα. Οι φίλοι του τον χειροκροτούν και ζητωκραυγάζουν, ενώ και ο ίδιος αναδύεται από το νερό πανηγυρίζοντας για τον... άθλο του.

Ένας από τους φίλους του, μάλιστα, είναι τόσο ενθουσιασμένος για το κατόρθωμα του φίλου του, που βουτάει κι αυτός στην πισίνα με τα ρούχα για να τον συγχαρεί!

Ωστόσο, όπως ανέφερε η τουρίστρια που δημοσίευσε το βίντεο στα social media, η συνέχεια της θεαματικής βουτιάς είναι μάλλον άδοξη, αφού ο παράτολμος Βρετανός βγήκε από το νερό κουτσαίνοντας και με καταματωμένα πόδια και χέρια από τις γρατσουνιές!