15 Ιουνίου 2016

«Παραιτηθείτε»: Απόψε η πρώτη κλωτσιά στο Σταλινικό Τσίρκο Μερντράνο του Μαξίμου

Το πιο μεγάλο Στοίχημα για την Κοινωνία που «βράζει», που είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα κατά  της  πιο άθλιας κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από την Μεταπολίτευση και εντεύθεν, είναι η αποψινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Απόψε θα φανεί εάν η Κοινωνία έχει Παραιτηθεί,  ή θα δώσει την πρώτη κλωτσιά  στο Σταλινικό Τσίρκο Μερντράνο  του Μαξίμου που η «σοφή» και απολύτως  σαλταρισμένη κοινωνική πλειοψηφία μας φόρτωσε στον σβέρκο πριν από ενάμιση χρόνο.

Είναι βέβαιο πως εάν δεν αντιδρούσε τόσο σπασμωδικά η Κουμουνδούρου και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη  απέναντι στην συγκέντρωση, εάν δεν στοχοποιούσε με τόσο φασιστικό τρόπο τους διοργανωτές της, εάν δεν επιχειρούσε να την  ταυτίσει με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι, η αποψινή συγκέντρωση δεν θα είχε απολύτως καμιά επιτυχία.

Ας είναι καλά οι «σύντροφοι» της Κουμουνδούρου, που αποδείχτηκαν και οι πιο καλοί «σπόνσορες» – διαφημιστές της εκδήλωσης.

Παράλληλα όμως οι γελοίες επιθέσεις των γραφικών υπουργών και μεγαλοστελεχών του Τσίπρα απέναντι στο «Παραιτηθείτε» καταδεικνύουν και τον πρωτοφανή πανικό της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.

Η οποία δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, κυβερνά με μια εύθραυστη πλειοψηφία  153 θεσιθήρων βουλευτών που θα υποχρεωθούν και στους επόμενους μήνες να ψηφίσουν ακόμη μια σειρά πολύ σκληρών μέτρων.

Και κανείς δεν μπορεί να υπογράψει,  πως θα αντέξουν  να ψηφίζουν και με τα δύο χέρια, ότι τους πασάρει η Μέρκελ ή ο Σόιμπλε…

Απόψε στο Σύνταγμα είναι επιβεβλημένη η φυσική παρουσία όλων των δυνάμεων της Κανονικότητας και της Λογικής, των σκεπτόμενων πολιτών του μετώπου «Μένουμε Ευρώπη» αλλά και των εκατοντάδων χιλιάδων εξαπατημένων ψηφοφόρων του εθνικολαικιστού πολιτικού μορφώματος  που κυβερνά και ισοπεδώνει τον τόπο μέρα με την μέρα.

Απόψε είναι η μεγάλη ευκαιρία για μια καινούργια αρχή. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από την συμμετοχή.

http://www.lykavitos.gr/archives/413564