30 Ιουνίου 2016

ΔΗΛ. Η COSCO ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ; WTF? MΕΘΥΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ; Γεροβασίλη για COSCO: Ανύπαρκτος ο θόρυβος -Παιχνίδι εντυπώσεων πριν το ταξίδι Τσίπρα στην Κίνα

Για ανύπαρκτο ζήτημα κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε ό,τι αφορά στο θέμα της κύρωσης της σύμβασης με την Cosco, εξαπολύοντας «πυρά» στην αντιπολίτευση.

Η κ. Γεροβασίλη, αφού διευκρινίζει ότι «η κυβέρνηση, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, προχώρησε ως όφειλε στις απαιτούμενες βελτιώσεις», υπογραμμίζει ότι οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης είναι υπερβολικές.

Ολόκληρη η δήλωσης της Ολγας Γεροβασίλη:

Όπως ξεκαθάρισε και ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο θόρυβος που έχει ξεσηκωθεί γύρω από το θέμα της κύρωσης της σύμβασης με τη COCSO, είναι επι ουσιαστικά ανύπαρκτου ζητήματος.

Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, προχώρησε ως όφειλε στις απαιτούμενες βελτιώσεις, προκειμένου να είναι νομοτεχνικά άρτιες οι διατυπώσεις του κυρωτικού νόμου.

Οι υπερβολικές αντιδράσεις καθώς και η απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης του ζητήματος, την παραμονή του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στην Κίνα, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα παιχνίδι εντυπώσεων. Το θέμα έχει ήδη διευκρινιστεί πλήρως και η σύμβαση θα κυρωθεί κανονικά.