16 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΙ Η Eurostat: Οι Έλληνες δουλεύουν σκληρά... τα ξύνουν με γκασμά όλη μέρα

Άντε πάλι με τους ηλίθιους που παίρνουν τα νούμερα και τα κάνουν σημαία ενώ το σημαντικό δεν είναι οι ώρες εργασίας αλλά η παραγωγικοτητα... Λογικό είναι ρε ηλίθιε Ελληναρά να δουλεύεις πολλές ώρες όταν βαράς μύγες επί...
18 ώρες σε μαγαζάκι ή όταν έχεις 10.000 περίπτερα που λειτουργούν 24 ώρες... το θέμα είναι τι παράγεις γίδι και πόση ώρα θες για να παράξεις 1 ευρώ... Διαβάστε την είδηση που μπριζώνει τους ηλίθιους:

Οι Έλληνες εργάζονται πιο σκληρά από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, σύμφωνα με έρευνα της Εurostat και του οργανισμού Coe-Rexeocode. Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Ειδικότερα, η έρευνα αφορά σε στοιχεία του 2015 σύμφωνα με τα οποία, οι πιο εργατικοί Ευρωπαίοι είναι οι Ρουμάνοι και οι πιο τεμπέληδες οι… Γάλλοι, αυτοί που διαδηλώνουν τους τελευταίους δύο μήνες στους δρόμους της χώρας, ζητώντας την άμεση απόσυρση του νόμου «Ελ Κομρί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα της Eurostat επικεντρώθηκε στον αριθμό των «πραγματικών» ωρών εργασίας, δηλαδή στις «ώρες στη δουλειά» και όχι στις «συμβατικές», στις οποίες περιλαμβάνονται οι απουσίες λόγω ασθενείας, παιδικής φροντίδας, διακοπών, απεργιών και διαφόρων κοινωνικών υποχρεώσεων.

Από το 2014 οι Φινλανδοί παραχώρησαν τον τίτλο του πιο τεμπέλη Ευρωπαίου εργαζόμενου στους Γάλλους, όπως σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα.

Οι διαπιστώσεις της Eurostat διαψεύδουν τα στερεότυπα που δημιουργήθηκαν με την κρίση στην Ε.Ε. για τους σκληρά εργαζόμενους Βορειοευρωπαίους σε αντίθεση με τους… καλοπερασάκηδες Νοτιοευρωπαίους.