21 Ιουνίου 2016

Γιατί σκίστηκαν οι Made in Turkey φανέλες της εθνικής Ελβετίας

Οι φανέλες των Ελβετών διεθνών στο τελευταίο ματς σκίστηκαν και 4 παίκτες αναγκάστηκαν να αλλάξουν.

Η εταιρία («Puma») με δημόσια τοποθέτησή της, πήρε θέση για όσα περίεργα έγιναν στην Λιλ: «οι 5 ομάδες που ντύνει η Puma η Αυστρία, η Ιταλία, η Τσεχία, η Σλοβακία και η Ελβετία έπαιξαν 10 ματς στο Euro χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Οι ειδικοί μας εξετάζουν εξονυχιστικά τα προϊόντα και ψάχνουν να βρουν τις αιτίες για το τι πήγε στραβά.

Όταν μάθουμε τους λόγους θα τους ανακοινώσουμε δημόσια», υποσχέθηκε με επίσημη ανακοίνωση τος η εταιρία, που έγινε αντικείμενο χλευασμού από τις περίφημες δηλώσεις του Σέρνταν Σακίρι, ο οποίος δήλωσε: «πάλι καλά που η εταιρία δεν παράγει προφυλακτικά!».

Οι φανέλες είναι made in Τουρκία και ο πρόεδρος της κατασκευάστριας εταιρείας, μίλησε στην εφημερίδα «Hurriyet» προσπαθώντας να δώσει εξήγηση για τα σκισίματα. Και ίσως για όλα φταίει η... ζέστη.

«Εμείς παράγουμε τις φανέλες κενές. Το όνομα και ο αριθμός, όπως επίσης και οι χορηγοί τυπώνονται μετά, εκτός Τουρκίας. Κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα μπορεί να δημιουργήθηκε εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών κατά την εκτύπωση του ονόματος. Η πολύ υψηλή θερμοκρασία μπορεί να προκαλέσει τέτοιου είδους θέματα» ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας, η οποία έχει φτιάξει τις φανέλες εννέα ομάδων που συμμετέχουν στο EURO.