22 Ιουνίου 2016

Δικαιώθηκαν από τα ελληνικά δικαστήρια τα στελέχη της MIG

Η ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη και έκλεισε την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας για την απομείωση υπεραξίας των ελληνικών εργασιών στα αποτελέσματα του εννεαμήνου του 2011, δικαιώνοντας τα στελέχη της τράπεζας, κ.κ. Ευθύμιο Μπουλούτα και Μάρκο Φόρο.

Τα στελέχη που βρέθηκαν στη δίνη του κυκλώνα το τελευταίο διάστημα δήλωσαν πως «με απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης είμαστε αθώοι» και οτι πλέον είναι «θέμα χρόνου και διαδικασίας πλέον να τερματισθεί η άδικη ταλαιπωρία μας», ενώ τόνισαν το γεγονός πως για την ίδια περίπτωση καλούνται να δικαστούν στη Κύπρο.
Οι κ.κ. Μπουλούτας και Φόρος πρόσθεσαν πως «Σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη λοιπόν, όπως άλλωστε ήταν και η πεποίθηση όλων των ανθρώπων που είναι σχετικοί με τον τραπεζικό χώρο και τις αντίστοιχες διαδικασίες, είμαστε αθώοι, δεν έχουμε διαπράξει κανένα ποινικό αδίκημα».
Πλέον η υπόθεση αναμένει να εφαρμοστεί τόσο η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης όσο και του Ευρωπαϊκού δεδικασμένου και είναι μόνο θέμα χρόνου και διαδικασίας ενώπιον των Κυπριακών δικαστηρίων ή/και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ή/και του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου, ώστε να τερματιστεί η άδικη δυσφήμιση και ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τα στελέχη της τράπεζας.