22 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Κανονική τσόντα το βίντεο του ελβετικού υπ.Υγείας για το safe s@x

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί που συμμετέχουν στο πιπεράτο βιντεοκλίπ τα δίνουν όλα...

Ένα νεαρό ζευγάρι απολαμβάνει τις χαρές του έρωτα σ΄έναν καναπέ, ένα άλλο αρχίζει να γδύνεται και να χαϊδεύεται. Το τρίτο κάνει σ@ξ στο ντους και το τέταρτο πάνω στο τραπέζι της κουζίνας.

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί που συμμετέχουν στο πιπεράτο βιντεοκλίπ τα δίνουν όλα...Χαίρονται τον έρωτα και όταν κορυφώνουν, ακούγονται και οι φωνές τους.

Οι ερωτικές αυτές σκηνές έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, όπως επισημαίνει το υπουργείο Υγείας της Ελβετίας που προωθεί το επίμαχο βιντεοκλίπ στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά του ΑΙDS. Την  άποψή του, πάντως, δεν συμμερίζονται χριστιανικές οικογένειες της χώρας οι οποίες ακολούθησαν τον δρόμο τη Δικαιοσύνης με στόχο την απόσυρσή του.

Στο βιντεοκλίπ συμμετέχουν νέοι αλλά κι ένα ζευγάρι προχωρημένης ηλικίας που κάνουν αχαλίνωτο σεξ όπου βρουν. Οι ερωτικοί σύντροφοι είναι ετεροφυλόφιλοι αλλά και ομοφυλόφιλοι.

Το βιντεοκλίπ που αποτελεί μέρος της εκστρατείας του ελβετικού υπουργείου Υγείας για ένα ασφαλές σεξ, έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία 35 παιδιά και των οικογενειών τους οι οποίες έκαναν μήνυση στους υπευθύνους επισημαίνοντας ότι η εκστρατεία αυτή είναι στην ουσία... soft πορνό.

Όπως αναφέρει η ελβετική εφημερίδα Blick, 35 χριστιανικές οικογένειες κατέφυγαν στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Ελβετίας , το ανώτατο δικαστήριο της χώρας,  καταγγέλλοντας ότι οι σεξουαλικές πράξεις ομοφυλόφιλων και ετεροφυλόφιλων ζευγαριών που απεικονίζονται στο βιντεοκλίπ, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων.

Η εκστρατεία για ασφαλές σεξ που προωθείται από την υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Ελβετίας απευθύνεται στην πιο ενεργή σεξουαλικά ηλικιακή κατηγορία που είναι από 30 έως 60 ετών, επισημαίνει από την πλευρά του το ελβετικό υπουργείο Υγείας,  όπως γράφει η ελβετική εφημερίδα «Blick».  

Ο παραγωγός του  «εκπαιδευτικού» βιντεοκλίπ είναι ο Δανός Μάρτιν Άαμουντ, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος στο είδος του, όπως υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα Bild.

«Τον επιλέξαμε γιατί είναι ο καλύτερος στο είδος του, οι σκηνές αυτές μας έπεισαν», επισημαίνει o Mάρτιν Άαμουντ.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player