05 Ιουνίου 2016

Χαμός στο Twitter για τον δήθεν «θάνατο» του Jack Black

Μία σειρά αναρτήσεων από τον επίσημο λογαριασμό των Tenacious D, της ροκ μπάντας του ηθοποιού Jack Black και του κιθαρίστα Kyle Gass, προκάλεσε σήμερα παροξυσμό στο Twitter, αφού ισχυρίζονταν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του «The School of Rock» είναι... νεκρός.
«Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα τον θάνατο του Jack Black σε ηλικία 46 ετών. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ», έγραφε η αρχική ανάρτηση στη σελίδα του συγκροτήματος, η οποία συνοδευόταν από το hashtag #RipJackBlack.


Στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερο «τιτίβισμα» που έγραφε: «Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι ο Jack Black πέθανε χθες το βράδυ στις 3.37. Η αιτία του θανάτου δεν είναι ακόμα γνωστή».


Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις των φαν ήταν άμεσες, με πολλούς να ποστάρουν συλληπητήρια και άλλους να εκφράζουν την δυσπιστία τους για την αξιοπιστία της είδησης. Όπως φαίνεται, οι δεύτεροι ήταν μάλλον πιο... υποψιασμένοι για το κάπως «χοντρό» χιούμορ της μπάντας, αφού λίγο αργότερα ήρθε και η διάψευση.

«Ηρεμήστε παιδιά. Ήταν απλώς μια πλάκα. Να κοιτάξτε, σας παίρνει η κάμερα», έγραψε το συγκρότημα στο Twitter.