13 Ιουνίου 2016

Η UEFA ερευνά το ΟΣΦΠ - Άντερλεχτ! Υποβιβάζεται ο διαιτητής του αγώνα!

Αίσθηση προκαλεί ευρωπαϊκή ιστοσελίδα που ειδικεύεται στη διαιτησία. Αποκαλύπτει έρευνα της UEFA για χειραγώγηση του Ολυμπιακός-Άντερλεχτ και τον υποβιβασμό του διαιτητή Χάντερ για "απίστευτα λάθη υπέρ των Ελλήνων"!

Ενα ενδιαφέρον θέμα για την αξιολόγηση των διεθνών διαιτητών παρουσίασε η ιστοσελίδα "footballrefereeing", σημειώνοντας ότι η UEFA έχει ξεκινήσει έρευνα για το ματς ΟΣΦΠ-Αντερλεχτ (1-2) λόγω υποψιών περί χειραγώγησης.

Παράλληλα, το εν λόγω δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι στην συνεδρίαση της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, πρόεδρος της οποίας είναι ο Πιερλουίτζι Κολίνα, ο διαιτητής της αναμέτρησης των "ερυθρολεύκων" για το Europa League, Αρνολντ Χάντερ, υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον συνάδελφό του από την Κροατία, Ιβάν Μπέμπεκ, ο οποίος έπεσε από την κατηγορία Elite στην πρώτη λόγω της παρουσίας του στο ματς Μπράγκα-Φενερμπαχτσέ (4-1).

"Ο Βορειοϊρλανδός Αρνολντ Χάντερ έκανε απίστευτα λάθη στο Ολυμπιακός-Αντερλεχτ, ευνοώντας την ελληνική ομάδα. Η UEFA είχε ξεκινήσει έρευνες για να εξετάσει το ενδεχόμενο χειραγώγησης", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα σε κείμενο με τίτλο "Καταστροφικές εμφανίσεις με συνέπειες: Οι Ιβάν Μπέμπεκ και Αρνολντ Χάντερ υποβιβάστηκαν".

Οσον αφορά την ελληνική διαιτησία, η ιστοσελίδα σημειώνει ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα παραμείνει στην elite κατηγορία, ενώ ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος αναμένεται να ανέβει στην δεύτερη.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/sports/article/317462/upovivazetai-o-hader-i-uefa-ereuna-to-osfp-aderleht/