14 Ιουλίου 2016

Άλλες 2 αυτοκτονίες στη λίστα Καμμένου....

Αυτοκτονία 42χρονου αστυνομικού στη Λέσβο

Τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του περίστροφο έθεσε 42χρονος αστυνομικός από τα Ιωάννινα που το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στη Λέσβο ενισχύοντας τις δυνάμεις στης αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις προσφυγικές ροές.

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν το πρωί της Πέμπτης συνάδελφοί του στο κατάλυμα όπου διέμενε στην περιοχή της Θερμής λίγα χιλιόμετρα από το hotspot της Μόριας.
Πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, αναφέρουν ότι σε ένα σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του εξηγούνται οι προσωπικοί λόγοι που οδήγησαν τον αυτόχειρα στην απονενοημένη αυτή ενέργεια.

85χρονος αυτοκτόνησε δίπλα στον 11χρονο εγγονό του -Κρεμάστηκε από την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού

Να βάλει τέλος στη ζωή του επέλεξε ένας 85χρονος που διέμενε σε πολυκατοικία στο Αίγιο, τη στιγμή που στο σπίτι βρισκόταν και ο 11χρονος γιος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δ.Μ, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μετά το θάνατο της γυναίκας του. Παρά το γεγονός ότι διέμενε με την οικογένεια του γιου του, ο ηλικιωμένος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την απώλεια της συζύγου του, με τους γείτονες να αναφέρουν ότι τον έβλεπαν αμέτρητες φορές να κάθεται ήσυχα στο μπαλκόνι για πολλές ώρες.


Χθες (13/7) το μεσημέρι η νύφη του, επιστρέφοντας από την εργασία της, τον βρήκε κρεμασμένο στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού. Προσπάθησε να κόψει το σχοινί, ελπίζοντας πως δεν ήταν αργά, ωστόσο ο 85χρονος είχε ήδη εκπνεύσει.

Σύμφωνα με το aigialeianews.gr, στο σπίτι βρισκόταν και ο 11χρονος εγγονός του, ο οποίος ήταν στο δωμάτιο του και δεν αντιλήφθηκε αρχικά τι συνέβη.