09 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός με τον αξύριστο Άδωνι Γεωργιάδη! "Συριζίζεις! Σε ποια συνιστώσα είσαι;"

Το... έλα να δεις έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος... λανσάρισε ένα νέο αξύριστο look! Ακολούθησε ο αναμενόμενος... χαβαλές με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να "απειλεί" με μηνύσεις!

"Οοοο! You look very good" είπε σε (όχι και τόσο άπταιστα) αγγλικά ο δημοσιογράφος, Γιώργος Αυτιάς, όταν αντίκρυσε στο τηλεοπτικό παράθυρο τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ήταν αξύριστος.

Click4more: Τηλεοπτικές άδειες: Ο Άδωνις έβαλε τη... φιτιλιά κι ο πόλεμος ξεκίνησε! "Υπουργός μου είπε ότι ο ΣΚΑΪ θα κλείσει"! Οργισμένη ανακοίνωση της κυβέρνησης
Μία εικόνα που δεν είχαμε ξαναδεί από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος διευκρίνισε πως μόλις γύρισε από διακοπές και ότι από... βδομάδα θα ξυριστεί.

Ακολούθως ο δημοσιογράφος ρώτησε: "Συριζίζεις; Συριζίζεις Άδωνι; Σε ποια συνιστώσα είσαι Άδωνι;" με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να... σταυροκοπιέται, να φτύνει τον κόρφο του (!) και να... απειλεί με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση αν ειπωθεί ξανά κάτι τέτοιο, λέγοντας πως αυτό δεν το δέχεται ούτε ως αστείο και πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Δείτε το βίντεο