15 Ιουλίου 2016

Την χτύπησε κι αυτή τον σκότωσε συνθλίβοντας τους όρχεις του επί πέντε λεπτά

Η Phan Thi Kim Chuong από το Βιετνάμ δέχθηκε για ακόμη μία φορά τα χτυπήματα του συζύγου της Le Kim Khai.

Ωστόσο, αυτή τη φορά αποφάσισε να αντιδράσει και άρπαξε τους όρχεις του 53χρονου Khai, συνθλίβοντάς τους. Η ίδια παρά το γεγονός ότι έβλεπε τον άνδρα της να γίνεται μοβ αρνιόταν επί πέντε ολόκληρα λεπτά να σταματήσει και συνέχιζε να πιέζει και να ξαναπιέζει τα γεννητικά όργανα του 53χρονου.

Αποτέλεσμα ήταν ο Khai τελικά να πνιγεί. Μάλιστα, η μανία της Phan Thi Kim Chuong ήταν τόσο μεγάλη που συμφώνησε να αφήσει τους όρχεις του συζύγους μόνο έπειτα από παρέμβαση των γειτόνων της. Ωτσόσο, όταν το έκανε ήταν πλέον αργά.
Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο 53χρονος επέστρεψε σπίτι του, αλλά βρήκε την πόρτα κλειδωμένη και τις δύο κόρες του και τη σύζυγό του να αρνούνται να του ανοίξουν.

Τότε, αυτός έκοψε την κλειδαριά με πριόνι και μπήκε στο σπίτι σαν μαινόμενος ταύρος και γρονθοκοπούσε τη γυναίκα του, παρά τις εκκλήσεις των κοριτσιών του να την αφήσει. Μέσα στην απελπισία της η Chuong άρπαξε τους όρχεις του και ασκούσε πίεση. Ο Khai διπλώθηκε από τον πόνο και γονάτισε, αλλά εκείνη δεν σταματούσε.

Ακούγοντας ουρλιαχτά, οι γείτονες μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν την Chuong πάνω στον σύζυγό της να του σφίγγει τους όρχεις, ενώ εκείνος είχε γίνει μοβ. Όταν εκείνη αποφάσισε να τον αφήσει, έπειτα από τις εκκλήσεις των γειτόνων, αυτός είχε πέσει αναίσθητος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Khai από τον υπερβολικό πόνο έκανε εμετό το φαγητό που είχε φάει, αλλά αυτό κόλλησε στο λαρύγγι του, προκαλώντας του ασφυξία.

Η Chuong κατέθεσε στην αστυνομία πως είχε πέσει επανειλημμένως θύμα ενδοοικογενειακής βίας και πως σκοπός της πράξης της ήταν μοναχά να τον προειδοποιήσει πως δεν θα ανεχόταν ξανά από εκείνον τέτοια συμπεριφορά και όχι να τον σκοτώσει.