08 Ιουλίου 2016

Ο Αρκάς εξηγεί με κείμενο στους ΣΥΡΙΖΑίους γιατί τους κράζει: «Γιατί έτσι μου αρέσει!»

«Η ανενδοίαστη εξαπάτηση και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός έφτασαν στον κολοφώνα τους με αυτή την κυβέρνηση»

Τα σκίτσα του Αρκά ήταν πάντα πολιτικά. Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημε γίνονται με λίγο πιο... ευθύ τρόπο, φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει τους ΣΥΡΙΖΑίους και ζητούν από τον διάσημο σκιτσογράφο εξηγήσεις.... αφού δεν μπορούν να του κλείσουν το στόμα
Για το λόγο αυτό προφανώς και η ομάδα του που διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του στα social media εξηγεί σε ανάρτησή της γιατί ο Αρκάς ασχολείται με την πολιτική τον τελευταίο χρόνο.

Γράφουν, λοιπόν, στο Facebook:

«ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ

Μας ρωτούν πολλοί φίλοι και μη, γιατί ο Αρκάς αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική τον τελευταίο χρόνο. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε με σχετική ακρίβεια ότι ο Αρκάς θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάσει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή.
Απ’ την άλλη μπορεί απλώς, αφού ασχολήθηκε με τόσα άλλα θέματα, να αποφάσισε να βγάλει και μια σειρά βιβλίων με θέμα την πολιτική και η απόφασή του αυτή συνέπεσε με την παρουσία της «αριστεράς» στην εξουσία.
Βεβαίως υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή: Γιατί έτσι του αρέσει».