09 Ιουλίου 2016

Θεοδωράκης: Και τα σκίτσα ενοχλούν τον μεγάλο μας ηγέτη... αναγκάζονται οι σκιτσογράφοι να απολογούνται σε τρολς του ΣΥΡΙΖΑ

Αναγκάζονται οι σκιτσογράφοι να απαντούν στις επιθέσεις από τα πληρωμένα τρολς, λέει ο πρόεδρος του Ποταμιού

Για πρώτη φορά γίνονται τόσο πολλά άσχημα μαζί και τόσο γρήγορα, σημειώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο Facebook, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού σχολιάζει τα «πυρά» που δέχεται ο Αρκάς για τα καυστικά σκίτσα του, που αναφέρονται με μοναδικό τρόπο στα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, κάνοντας λόγο για εξαπάτηση και τυχοδιωκτισμό, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά ο κ. Θεοδωράκης έγραψε:

«Αναγκάζονται οι σκιτσογράφοι να απαντούν στις επιθέσεις που δέχονται από τα πληρωμένα τρολς.

Μπήκαν οι οργανωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και είπαν στον Αρκά «μα γιατί κάνεις σκίτσα που ενοχλούν το μεγάλο μας ηγέτη;». Και απάντησε ο Αρκάς: «ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση, υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση».

Αυτό λέει και ο κόσμος. Πολλά από τα προβλήματα που ζούμε υπήρχαν και παλιά. Και η διαπλοκή και το κομματικό κράτος. Δεν τα εφηύρε τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για πρώτη φορά γίνονται τόσο πολλά άσχημα μαζί και τόσο γρήγορα».



Το μήνυμά του συνόδεψε με το παρακάτω σκίτσο του Αρκά: