13 Ιουλίου 2016

Να εδώ ο Πλεύρης εξηγεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να αφεθεί ελεύθερο το τέρας που βίαζε το γιο του

Τα 'χουμε πει και ξαναπεί: Στηρίζουν με νύχια και με δόντια όλους τους ανώμαλους και τους ποινικούς... γιατί αυτό είναι γραμμένο στο DNA τους....

Ο δικηγόρος Θάνος Πλεύρης εξηγεί στο Twitter πως το ζώο του Ναυπλίου αφέθηκε ελεύθερο με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα:

«Για όσους απορούν ο βιαστής του 12χρονου δεν προφυλακίστηκε χάρη στην παρ.5 άρ. 9 Ν. 4322/2015 που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άλλαξαν την προσωρινή κράτηση»


Διαβάστε και την είδηση:

ΣΟΚ στο Άργος: Ελεύθερος ο πατέρας που βίαζε τον 12χρονο γιο του μαζί με φίλο του!

Οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού 12χρονου με νοητική στέρηση από τον ίδιο του τον πατέρα κι έναν φίλο του, προκαλούν ανατριχίλα…

Επί δώδεκα ώρες απολογούνταν στον ανακριτή και τον εισαγγελέα Ναυπλίου, ο πατέρας και ο 35χρονος φίλος του που κατηγορούνται ότι βίαζαν 12χρονο αγόρι με νοητική στέρηση, σε εξοχικό σπίτι στο Άργος όπου το παιδί είχε μεταβεί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Μετά την απολογία τους, ο φίλος κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ ο πατέρας του θύματος αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, λόγω αναπηρίας (65%).

Συγκεκριμένα δεν του επιτρέπεται να πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα.