05 Ιουλίου 2016

ΞΥΔΑΚΙ! Ενόχληση Μιμής για την «ταύτιση» του σκ@τόψυχου με δικτάτορες και σφαγείς

Μόνο διαφορές ίσως, αλλά κανένα κοινό σημείο δεν θα μπορούσε να βρει κανείς μεταξύ του Ανδρέα Παπανδρέου, του Μουσολίνι, του Χίτλερ, αλλά και του Μάο. Κι όμως η Περιφερειακή Σύμβουλος, Νίκη Καρατζιούλα κατάφερε να βρει αυτό που τους ενώνει. Είχαν όλοι τους παράνομες σχέσεις στη ζωή τους, οι οποίες επηρέασαν τις αποφάσεις τους στην στρατηγική και στην πολιτική τους. Φαίνεται όμως ότι η τοποθέτηση της κ. Καρατζιούλας σε τοπική εφημερίδα της Βέροιας (ΛΑΟΣ) προκάλεσε την ενόχληση της Δήμητρας Παπανδρέου, αλλά και γενικότερες αντιδράσεις για τον τρόπο που παρουσίασε τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας, Νίκης Καρατζιούλα, που κατάφερε να βρει κοινό σημείο μεταξύ του Ανδρέα Παπανδρέου και αμφιλεγόμενων πολιτικών προσωπικοτήτων που έγιναν γνωστοί στο παγκόσμιο στερέωμα με την αυταρχική τους, ακραία ή και πολλές φορές παραληρηματική και παρανοϊκή πολιτική τους, δίνει την δική της απάντηση μέσω της FREDDO σε όσους ενοχλήθηκαν ή προκλήθηκαν από την συνέντευξή της.


Οι πληροφορίες ότι από το περιβάλλον της Δήμητρας Παπανδρέου εκφράστηκε ενόχληση για τις αναφορές της κ. Καρατζιούλα στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου καθώς εκτιμήθηκε ότι οι προσωπικότητες που επιλέχθηκαν δεν έχουν καμία θέση δίπλα στο όνομα του Ανδρέα, οδήγησαν την κ. Καρατζιούλα να δώσει εκ νέου εξηγήσεις για την τοποθέτησή της: «Δεν υπάρχει θέμα ταύτισης της πολιτικής τους ή των προσωπικοτήτων του. Η απάντησή μου είναι σαφέστατη. Αναφέρομαι στις σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο και στις παράνομες σχέσεις τους οι οποίες τους επηρέασαν. Δεν τους ταυτίζω σε καμία περίπτωση».


Για την ιστορία η επίμαχη απάντηση που έδωσε η κ. Καρατζουλια στην ερώτηση σχετικά με το αν πίσω από μια πετυχημένη γυναίκα βρίσκεται ένας άντρας και με ποιον τρόπο, είναι η εξής: «…τις μεγαλύτερες επιρροές, ισχυρές πολιτικές προσωπικότητες ,τις δέχθηκαν από πρόσωπα της παρανομίας μάλλον παρά της νομιμότητας. Αναλογιστείτε την επίδραση της Εύας Μπράουν στο Χίτλερ, της Μαρκερίτα Σαλφατι στο Μουσολίνι , της ηθοποιού Ζιανγκ Τσιγκ στο Μαο ,της Μαρίτα Λορενζ στο Κάστρο, της Αλιλουγεβα στο Στάλιν και φυσικά της Δήμητρας στον Ανδρέα .Μέσα στην ανάγκη της καταρρέουσας χώρας για αλήθεια, ας τολμήσουμε τουλάχιστον την ιστορική αλήθεια που δίδεται αδαπάνως…».