27 Ιουλίου 2016

ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΕ ΨΟΦΟΝΔΙΤΕΣ-Το… ρουσφέτι του Παππά

Ενδιαφέρον είχε από πολιτικής απόψεως το «πηγαδάκι» του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά με «γαλάζιους» περιφερειάρχες και έναν «γαλάζιο» δήμαρχο κατά την εκδήλωση για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Αρχικά, ο κ. Παππάς κατευθύνθηκε στον Απόστολο Τζιτζικώστα και μάλιστα τον αγκάλιασε, τον φίλησε, τον ξαναφίλησε και έκλεισε ραντεβού μαζί του.

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός πλησίασε τον υπουργό, όπου και ακολούθησαν αγκαλιές, φιλιά και μια μακρά συζήτηση. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν τηλέφωνα και συμφώνησαν να τα ξαναπούν λίαν συντόμως.

Όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης» όταν ρωτήθηκε ο κ. Αγοραστός τι έλεγε τόση ώρα με τον κ. Παππά, απάντησε χαρακτηριστικά: Πρώτον, αντελήφθη, όπως είπε, ότι θα τον φωτογράφιζαν και έδιωχνε κόσμο για να μην τους κόβει τη… θέα. Και δεύτερον ότι του ζήτησε… ρουσφέτι: «Να προσέχεις τον Βόλο».

Αν αναρωτιέστε γιατί ο υπουργός ζήτησε συγκεκριμένα τον Βόλο, η απάντηση είναι ότι αποτελεί τον τόπο καταγωγής της γυναίκας του. Ωστόσο, οι δύο τους έχουν και ένα ακόμη κοινό… είναι φαν των… selfies.

Έδειχνε τις selfies που έβγαλε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο (μέσα σ” ένα C-130), με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα , με τον Πάπα, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, με τον Αντ. Σαμαρά, με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, με τον Κ. Καραμανλή, με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Ν. Κακλαμάνη και με πολλούς άλλους.