02 Ιουλίου 2016

Είναι ο Κώστας Καραμανλής η... αλήθεια μες στην ψευτιά;

Ο συνδικαλΗσταράς Πουπάκης είχε καλέσει στη βάφτιση τον συνδικαλΗσταρά Στρατούλη... έτσι για να καταλάβουμε τις διακομματικές σχέσεις του συνδικαλισμού που κατέστρεψε τη χώρα

Πως σχετίζονται ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιάννης Πάριος, ο... Δημήτρης Στρατούλης, πολλά "γαλάζια" στελέχη κι ένα κυριακάτικο πάρτι βάφτισης στα παράλια των νοτίων προαστίων;

Ο... παράδεισος της Γλυφάδας και τα παραπλήσια καταστήματα είναι φυσικά ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για βουτιές, κοκτέιλ και καλό φαγητό.

Μίνι "γαλάζιο" συνέδριο!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Αγορά", ένα event έγινε την προηγούμενη Κυριακή σε πασίγνωστο μαγαζί της παραλιακής και συγκέντρωσε το... πολιτικό ενδιαφέρον.

Αφορμή η βάφτιση του γιου του συνδικαλιστή και πρώην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Πουπάκη. Στο πάρτι παραβρέθηκαν 525 άτομα και ουσιαστικά το μετέτρεψαν σε... συνέδιο της κεντροδεξιάς παράταξης.

Νονός ήταν ο δήμαρχος της πόλης και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιώργος Παπανικολάου, με τον ίδιο αλλά και τον ευτυχή πατέρα να είναι από τους πιο στενούς πολιτικούς φίλους του Κώστα Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν παρέστη απλά στην εκδήλωση. Αντιθέτως έγινε και πόλος έλξης για πολλούς από τους καλεσμένους, που ακολουθώντας τη... μόδα της εποχής ζητούσαν μία selfie.

Παρέλαση...

Από το τραπέζι του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έκαναν ένα πέρασμα -μεταξύ πολλών άλλων- η Φάνη Πετραλιά, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Νίκος Δένδιας, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ στο διπλανό τραπέζι τσούγκριζαν... τα ποτήρια τους οι Νίκος Χουντής και Δημήτρης Στρατούλης, αμφότεροι στελέχη της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη...

Στον prive χώρο, ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα το κέφι... άναβε και η πίστα γέμιζε συνεχώς με κόσμο που χόρευε. Πάντως, ένα γνωστό -για τους παροικούντες την... γαλάζια Ιερουσαλήμ- τραγούδι έκλεισε τη βραδιά και δεν ήταν άλλο από το "να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα", του Γιάννη Πάριου.

Με την κατάλληλη... καραμανλική διασκευή όμως: "Γιατί είσαι η αλήθεια μες στην ψευτιά, στα γκρίζα όνειρά μου η ξαστεριά, και μάνα κι αδελφή μου κι αγάπη εσύ, τι άλλο να ζητήσω Καραμανλή"...

Πηγή: Εφημερίδα Αγορά