13 Ιουλίου 2016

ΚΛΑΙΩ! Τζήμερος: «Κοπρονιέρα» ο Φίλης – Έχει στο κρανίο οτι και στο παχύ του έντερο!

[Πριν λίγες μέρες που έβαλα πάλι κάτι για τον Τζήμερο ένα περιθωριακό blog που ανήκει σε κάποιον Ζώη (ένας περαστικός απ'την πολιτική που ξέρασε ο λαός της ΝΔ) ενοχλήθηκε και έγραφε κάτι ανοησίες για τον ταλαίπωρο τον Σκορδά... γιαυτό τους αφιερώνω τη νέα ανάρτηση για τον Τζήμερο με τα φιλιά μου... Παιδιά μην είστε τόσο "ΝΔίτες" γιατί αν δώσει εντολή ο Πάκης θα βαράτε τα νταούλια υπερ του Τσίπρα]

Σε πρωτοφανή και προσβλητική επίθεση στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, προχώρησε ο Θάνος Τζήμερος.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, πήρε αφορμή μία δήλωση του υπουργού σχετικά με την ισχυροποίηση του δημόσιου τομέα και τον χαρακτήρισε «κοπρονίερα» ενώ επίσης τόνισε ότι κόπρανα έχει τόσο στο παχύ του έντερο, όσο και στο κρανίο του!

Δείτε το σχετικό post:

«Θα έλεγα να εξηγήσει κάποιος στην κοπρονιέρα (όπως λέμε μπετονιέρα) ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ! Αλλά και να προσπαθήσει να εξηγήσει χαμένος θα πάει ο κόπος. Η κοπρονιέρα, που ό,τι ακριβώς έχει στο παχύ έντερο έχει και στο κρανίο, δεν είναι σε θέση να καταλάβει τι λένε στη Βουλή των Εφήβων, θα καταλάβει πώς γίνονται ισχυρά τα κράτη;»