10 Ιουλίου 2016

ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Λεβέντης: Ο Τσίπρας με θαυμάζει - Κρατά σε σημειώσεις τα ρητά μου-Η ιδιαίτερη σχέση της γυναίκας μου με τον Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ο πρωθυπουργός του θεωρεί ότι δεν είναι τυχαία η δημοφιλία του και πως δεν έχει ξαναδεί να παρακολουθούν στη Βουλή αρχηγό με τόση προσοχή, όπως όταν ο Λεβέντης ανεβαίνει στο βήμα

Σε... ενδιαφέρουσες παραπολιτικές λεπτομέρειες της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου για τον εκλογικό νόμο προέβη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Ο κ. Τσίπρας έχει για μένα προσωπικό θαυμασμό» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας για την τελευταία τους συνάντηση για τον εκλογικό νόμο, σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι. Εκεί σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο πρωθυπουργός του είπε ότι δεν είναι τυχαία η δημοφιλία του και πως δεν έχει ξαναδεί να παρακολουθούν στη Βουλή αρχηγό με τόση προσοχή, όπως όταν ο Λεβέντης ανεβαίνει στο βήμα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ο πρωθυπουργός κρατά σε σημειώσεις τα ρητά του: «Με σαγήνευσε το γεγονός ότι έγραψε όλα τα…ρητά που κατά καιρούς έχω πει» ανέφερε χαρακτηριστικά και περιέγραψε τη σκηνή κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει ένα βιβλιαράκι με τα ρητά και τις ιστορίες που κατά καιρούς έχει πει ο κ. Λεβέντης και διαλέγει το καλύτερο (!)

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη ο κ. Τσίπρας έχει ξεχωρίσει την ιστορία για το πώς χειρίζεται τους υποψήφιους βουλευτές. «Όσοι προεκλογικά έρχονταν και μου έλεγαν να είναι πρώτοι στη λίστα δεν τους έβαζα, όσοι έρχονταν και μου έλεγαν ‘πρόεδρε κάνε ό,τι θες’ τους έβαζα πρώτους», ανέφερε.

Η ιδιαίτερη σχέση του Μητσοτάκη με την σύζυγο του ΛεβέντηΔ

Τι κανονίσανε να κάνουν μετά το Ισραήλ

Όλοι οι πολιτικοί έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους γενικά, παρά τις επιμέρους ιδεολογικές διαφωνίες. Αυτό βέβαια, ισχύει σε μεγάλο βαθμό και για τα οικογενειακά τους πρόσωπα ακόμα και αυτά των αρχηγών. Τις καλές σχέσεις που έχει η σύζυγός του Βασίλη Λεβέντη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποκάλυψε στην εκπομπή «Ακραίως» ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης,  μίλησε για τους  «θερμούς εναγκαλισμούς που έχουν μόλις συναντιούνται».

Συγκεκριμένα είπε:

Έχουμε κανονίσει μετά το Ισραήλ να συναντηθούμε με τον κ. Μητσοτάκη. Αυτή που έχει άριστες σχέσεις με τον Μητσοτάκη είναι η συντροφός μου. Όλο εναγκαλισμούς είναι όταν βρίσκονται…