06 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Επαναστατική γυμναστική της πο@τσας κατά του ΤΑΙΠΕΔ από τον Π. Καμμένο

Φυσικά και έκοψε το ΤΑΙΠΕΔ επειδή φοβήθηκε πως αν πάει στη Βουλή θα καταρρίψει την παπαρολογία του... πχ. ότι έχει στα σκαριά ενοικίαση νησιού (ν. Φλέβες στον Σαρωνικό) σε επενδυτές και θα βγάζει 100 εκ ΕΤΗΣΙΩΣ!

Την δική του «επανάσταση» έκανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στη Βουλή, καθώς κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων αρνήθηκε να κληθεί το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να εκφέρει άποψη.

«Το ΤΑΙΠΕΔ δεν έχει καμία σχέση με την περιουσία του ταμείου και να μην το εμπλέξουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι η θέση που εκφράζει η ΝΔ είναι να ακολουθήσουμε την τακτική του ΤΑΙΠΕΔ και τα χρήματα που θα προκύψουν να πηγαίνουν στο χρέος. Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό. Μην ανοίγετε την όρεξη στους δανειστές που θέλουν και η περιουσία του ΥΠΕΘΑ να περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ και να πηγαίνουν τα χρήματα σε έναν κουβά για το χρέος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Δαβάκη απαντώντας στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας τόνισε: «είστε γνωστός προβοκάτορας. Μην βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Άλλοι είναι οι υπηρέτες των δανειστών». «Η εμπειρία του ΤΑΙΠΕΔ είναι πολύτιμη. Γιατί αντιδράτε σαν να σας έχει τσιμπήσει μύγα; Θέλετε να καταγγείλετε τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ;» αντέδρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε κάθε περίπτωση το αίτημα που διατυπώσει η ΝΔ και είχαν «συνυπογράψει» η Δημοκρατική Συμπαράσταση και το Ποτάμι, δεν «πέρασε» τελικά αφού διαφώνησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.


Αλέξανδρος Διαμάντης
http://www.liberal.gr/arthro/63113/politiki/2016/epanastatiki-gumnastiki-kata-tou-taiped-apo-ton-p-kammeno.html