03 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΗΣ! Ξύλο Γιακουμάτου σε Αυλωνίτου: «Όσο μιλάς τόσο σε μουτζώνουν»

Άγρια κόντρα είχαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου και ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος στον ΣΚΑΪ για τη μείωση των επικουρικών.

Η κ. Αυλωνίτου επέμενε ότι έχει γίνει μείωση μόνο στο 1/10 των συνταξιούχων και όπως είπε οι συντάξεις, κύριες και επικουρικές μαζί, έως 1300 ευρώ δεν πρόκειται να πειραχθούν. "Το 90% των συνταξιούχων έχει προστατευτεί" τόνισε, με αποτέλεσμα ο κ. Γιακουμάτος να την διακόψει και να της πει:

"Όσο μιλάς τόσο σε μουντζώνουν".

"Τα μουντζόμετρα τα έχει κρατήσει ο κ. Σαμαράς στο σπίτι του" του απάντησε εκείνη, όμως ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε: "Σε μουντζώνει ο κόσμος".

"Δεν έχει αλλάξει τίποτα στις επικουρικές. Θα γίνει επιτροπή μέχρι το τέλος του χρόνου για να ξαναδούν τις αναπηρικές. Δεν υπάρχει καμία διαφορά και μην αναφέρετε ότι υπάρχει θέμα" συνέχισε η κ. Αυλωνίτου.  "Μέσα στη βουλή είστε εσείς ή λείπετε; Καπνίζετε στο κυλικείο, πίνετε τον καφέ σας και δεν ξέρετε τι γίνεται μέσα στη βουλή;"

"Δεν πίνω καφέ, πίνω ληγμένα χάπια σαν κι εσένα", της είπε ο κ Γιακουμάτος.


Αυλωνίτου: Το ΕΚΑΣ πρέπει να φύγει - Δεν είναι δίκαιο 

Τη θέση ότι το προνοιακό επίδομα του ΕΚΑΣ είναι άδικο και πρέπει να φύγει διατύπωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

"Το ΕΚΑΣ επειδή είναι προνοιακό πρέπει να φύγει, γιατί δεν είναι δίκαιο να πηγαίνει ο άλλος με 15 χρόνια εργασίας και με το ΕΚΑΣ να παίρνει τα ίδια χρήματα με αυτόν που έχει ανταποδοτικά οφέλη για 30 χρόνια εργασίας" είπε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.