05 Ιουλίου 2016

Πέτρος Νάζος: Ποιος κρύβεται πίσω από τα βίντεο των διάσημων στη Μύκονο;

Κανένας επώνυμος δεν ξεφεύγει από την κάμερα του Είναι ιδιοκτήτης του Mykonos Live Tv, του πρώτου επιτυχημένου και με διεθνή αναγνώριση διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού. Τα βίντεό του με τις διακοπές των celebrities στην Μύκονο και όχι μόνο, έχουν ξεπεράσει τα 50.000.000 views στο φερώνυμο κανάλι του σταθμού στο Youtube, διαφημίζοντας το νησί των Ανέμων και την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη. Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, το Mykonos Live Tv μετράει πάνω από 1.000 αποκλειστικά θέματα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν προβληθεί από τα μεγαλύτερα δίκτυα του εξωτερικού, χαρίζοντας στον καταγόμενο από τη Μύκονο Πέτρο Νάζο... διεθνή καριέρα.

«Στόχος του καναλιού από την αρχή της λειτουργίας του ήταν η διαφήμιση της Μυκόνου και κατ' επέκταση της Ελλάδας στο εξωτερικό και η αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην πατρίδα μας. Είναι σημαντικό να δείχνουμε εικόνες, παραδείγματος χάριν από την Σακίρα όταν έρχεται στην Μύκονο, γιατί όλος ο κόσμος θέλει να πάει εκεί που πηγαίνουν τα ινδάλματά του. Μιας και αναφέρθηκα στην Σακίρα, να πω πως το βίντεο που την απαθανάτισα σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ, το είδαν πάνω από ένα εκατόμμυριο άνθρωποι, ενώ αναπαράχθηκε σε περισσότερες από 30 χώρες μέσω του αμερικανικού δικτύου ΤΜΖ».

Η Σακίρα με τον Πικέ στη Μύκονο


Η έγκυρη βρετανική εφημερίδα The Guardian σε παλιότερο δημοσίευμά της επισημαίνει πως η Μύκονος κατάφερε να μπει ξανά στον χάρτη του διεθνούς star system ως απαραίτητος χώρος διακοπών και ξεγνοιασιάς χάρη στα βίντεο που προβάλλουν επώνυμους που την επισκέπτονται.
«Αυτό το άρθρο με γέμισε ικανοποίηση και με παρακίνησε να συνεχίσω να κάνω αυτή την δουλειά, γιατί τελικά υπάρχει αποτέλεσμα», σημειώνει ο Πέτρος Νάζος, ο οποίος μιλάει με κολακευτικά λόγια και για την εταιρεία Google, αφού το κανάλι της, το Youtube, φιλοξενεί το Mykonos Live Tv. «Θέλω να σταθώ και στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει με την Google και τους ανθρώπους της στην Ελλάδα. Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που με κάλεσαν στο χριστουγεννιάτικο event της εταιρείας».

Ο Μάικλ Ντάγκλας με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς 


Το Mykonos Live Tv όμως δεν είναι μόνο celebrities που λιάζονται στις κοσμικές παραλίες και κάνουν βόλτες στα γραφικά σοκάκια. «Ό,τι συμβαίνει στην Μύκονο και προάγει τον πολιτισμό, το προβάλλουμε. Εδώ και δύο χρόνια, ανήμερα την Κυριακή των Βαϊων δεκάδες ερασιτέχνες χορευτές συγκεντρώνονται στο Παλιό Λιμάνι του νησιού, σχηματίζουν μια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα και χορεύουν το μυκονιάτικο χάσαπικο. Το φετινό βίντεο το ανεβάσαμε στην σελίδα μας στο facebook και είχε 2.800 likes και 6.800 κοινοποιήσεις. Αυτό σημαίνει πως ο κόσμος ενδιαφέρεται για την παράδοση της Μυκόνου».

Το Μυκονιάτικο χασάπικο 


Η αγάπη για το νησί από το οποίο έλκει την καταγωγή του οδήγησε φέτος τον Πέτρο Νάζο στην δημιουργία ενός εντυπωσιακού βίντεο, διάρκειας 4,5 λεπτών με σκοπό -τι άλλο;- την προβολή της Μυκόνου. Στο συγκεκριμένο βίντεο, με τίτλο Περιήγηση στην Παραδεισένια Μύκονο, σε ελληνική και σε αγγλική έκδοση, κυριαρχούν οι κορυφαίες παραλίες του νησιού, τα γραφικά σοκάκια, τα μπαλκόνια με τις βουκαμβίλιες, οι εκκλησίες, οι φάροι αλλά και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. «Ήθελα πολύ να φτιάξω κάτι για την Μύκονο. Ό,τι έγινε, έγινε με πολύ μεράκι και αγάπη. Δεν ήταν εύκολο, ενώ το κόστος ξεπέρασε τα 5.000 ευρώ. Ωστόσο, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αποζημιώνει».

Δείτε το βίντεο με την «Περιήγηση στην Παραδεισένια Μύκονο»


Όπως είναι φυσικό, η δουλειά του... βιντεοπαπαράτσο είναι απαιτητική και χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία. Και ο Πέτρος Νάζος δεν φείδεται χρημάτων για να τα αποκτήσει. Επενδύει στις νέες τεχνολογίες για ένα άρτιο και ποιοτικό οπτικό αποτέλεσμα. «Η τεχνολογία εξελίσσεται και μαζί της και εμείς. Για τις ανάγκες του καναλιού έχουμε επιστρατεύσει drones, υποβρύχιες κάμερες, αλλά και κάμερες υψηλής ανάλυσης 4K. Επιθυμούμε τα βίντεο μας να είναι άψογα από όλες τις απόψεις».

4Κ βίντεο με την εκθαμβωτική Ασημίνα Ιγγλέζου



Η Σοφία Βεργκάρα στη Μύκονο


Ο Χιού Τζάκμαν


Η Lady Gaga αγνώριστη στα σοκάκια του νησιού