13 Ιουλίου 2016

Επιτέθηκαν στην βλαμμένη Βικτόρια Μπέκαμ γιατί φίλησε την κόρη της στο στόμα [εικόνες]

Σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον τρόπο που γιόρτασε τα γενέθλια της 5χρονης κόρης της, η Βικτόρια Μπέκαμ.
Συγκεκριμένα, η Μπέκαμ ανέβασε πριν λίγες μέρες φωτογραφία όπου έδινε ένα φιλί στα χείλη στην κόρη της, ενώ βρισκόντουσαν μέσα στην πισίνα.


Η κίνησή της, λοιπόν, αυτή δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει και αντιδράσεις, καθώς μπορεί μερικοί να βρήκαν πολύ τρυφερή την κίνησή της, άλλοι ωστόσο το αποκάλεσαν χυδαίο και προκλητικό στιγμιότυπο.

Μερικοί χρήστες στα social media, λοιπόν, εξοργίστηκαν με την φωτογραφία που ανέβασε η διάσημη σχεδιάστρια, θεωρώντας πως είναι φρικτή η κίνησή της και χυδαία η όλη εικόνα της.

To BBC, μάλιστα, ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα, ζητώντας την γνώμη των ειδικών για το αν πρέπει η όχι αν δίνουν τέτοια φιλιά οι γονείς στα μικρά παιδιά τους.

Η Λιζ Μπρόιερ, ειδική σε θέματα κοινωνικής δεοντολογίας, υποστηρίζει πως το να φιλάς το γιο σου ή την κόρη σου στο στόμα είναι μία ασυνήθιστη πρακτική. Ωστόσο είναι επιλογή του γονιού αν θα το κάνει η όχι.

«Κανονικά, το φυσιολογικό είναι να φιλιέσαι μόνο με τον άνδρα σου στα χείλη. Το να το κάνει μία μητέρα με την μικρή της κόρη δεν είναι απαραίτητα καλό παράδειγμα, αλλά ο καθένας έχει την ελευθερία να κάνει ότι θέλει», σχολίασε η Λιζ.

Πάντως, μερικά σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Μπέκαμ ήταν τόσο κακόβουλα, που πολλές μητέρες «έτρεξαν» να την υποστηρίξουν βγάζοντας την δική τους τρυφερή φωτογραφία με την κόρη τους.