04 Ιουλίου 2016

Ο Τσίπρας... «ίδρωσε» στις διακοπές στο Σινικό Τείχος

Όσοι έχουν πάει στο μεγαλεπήβολο Σινικό Τείχος, γνωρίζουν ότι έχει... πολλή ανηφόρα και ανάβαση.

Αυτό είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την χθεσινή εθιμοτυπική του επίσκεψη σε ένα από τα πιο γνωστά και μεγάλα μνημεία σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο πρωθυπουργός ανέβαινε, ανέβαινε και... στο τέλος δεν έφτανε. Μάλιστα, ίδρωσε πολλές φορές, καθώς ο Neo πληροφορείται από κυβερνητικά στελέχη που μετέχουν στην αποστολή ότι ο καιρός θυμίζει την Ελλάδα -δηλαδή είναι πολύ ζεστός. Ως εκ τούτου, έπειτα από την προσπάθεια που κατέβαλε, ο Αλέξης Τσίπρας δεν... έκρυψε τον κόπο του, όταν «ανέβασε» στο twitter τις εντυπώσεις του από την επίσκεψή του στο Σινικό Τείχος. «Η ανάβαση και η προσπάθεια επιβραβεύονται. Όπως με την ωραιότερη θέα σε ένα από τα θαύματα της ανθρωπότητας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στον προσωπικό το λογαριασμό στο Twitter, μην κρύβοντας ότι... κουράστηκε.

Κατά τα λοιπά, ο πρωθυπουργός έγραψε και στο τετράδιο επισκεπτών για την εμπειρία του στο Σινικό Τείχος το εξής κείμενο: «Με βαθύ θαυμασμό σε ένα μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς, εκφράζω την απεριόριστη εκτίμησή μου στα μεγάλα κατορθώματα του ανθρώπου».

http://www.matrix24.gr/2016/07/o-tsipras-idrose-sto-siniko-tichos/