13 Ιουλίου 2016

ΚΛΑΜΑ! ΣΥΡΙΖΑ σε Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Εσύ τώρα τι πετάγεσαι και μας χαλάς τη λάσπη;

Αφού δικές του ήταν οι μετοχές στην εφημερίδα ρε μαλ@κές και τις έδωσε στο Κυριάκο, γιατί να μη σας απαντήσει; Και για την ουσία σας απάντησε επίσης το δάνειο ανέλαβε να το αποπληρώσει άλλη εταιρία με την οποία δεν έχει καμία σχέση

Απάντηση στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την εφημερίδα «ΚΥΡΗΞ ΧΑΝΙΩΝ» δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η ανακοίνωση αφορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι τον ίδιο.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όσο και το κόμμα του δεν έχουν δώσει καμία απάντηση επί του ζητήματος.

«Με όλο τον σεβασμό απέναντι στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, υπενθυμίζουμε ότι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν στον νυν πρόεδρο της ΝΔ, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος, σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες του φέρεται ως μέτοχος της εταιρίας ''Κήρυξ ΑΕ''», αναφέρει η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:

«Η συγκεκριμένη εταιρία, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην Εξεταστική της Βουλής,   το 2005 έλαβε δάνειο ύψους 300.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, διάρκειας 2 ετών, το οποίο δεν αποπληρώθηκε ποτέ. Δέκα χρόνια μετά, μόλις τον Δεκέμβριο του 2015, η τράπεζα προχώρησε στην καταγγελία του συγκεκριμένου δανείου, καθώς δεν είχε εισπράξει ούτε 1 ευρώ».

«Ως προς αυτό, ουδεμία διάψευση, ούτε από την παρέμβαση του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ούτε, φυσικά, από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, που εδώ και 24 ώρες σιωπούν», καταλήγει.