23 Ιουλίου 2016

ΠΑΠΑΡΙΕΣ->Μόναχο: Ο δράστης έκανε ψεύτικο προφίλ στο Facebook για να "ψαρέψει" θύματα!

Μαλ@κίες δημοσιογραφικές... δηλ. αν δεν καλούσε κόσμο, θα πήγαινε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Βαυαρίας και θα το έβρισκε άδειο; Σοβαρευτείτε ρε! Μούφα είδηση είναι που κυκλοφόρησε από κάτι fake φώτο:

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο "φως" της δημοσιότητας σχετικά με το μακελειό στο Μόναχο. Ωστόσο αυτό που έχει προκύψει, ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία...

Ο Guardian μεταδίδει μία είδηση την οποία ξεκαθαρίζει μεν πως δεν μπορεί ακόμη να επιβεβαιώσει, ωστόσο προκαλεί "μούδιασμα".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του μακελειού στο Μόναχο φέρεται να έφτιαξε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook με τα στοιχεία και τις φωτογραφίες μίας γυναίκας κι αυτό για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερα πιθανά θύματα!

Ο δράστης φέρεται να έγραψε μία δημοσίευση στην οποία... υπόσχονταν ένα δωρεάν γεύμα στο φαστ φουντ όπου λίγο αργότερα σκόρπισε τον θάνατο, σε όποιον κατέβαινε στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο λογαριασμός αυτός δημιουργήθηκε λίγο πριν ο 18χρονος δράστης ξεκινήσει να πυροβολεί αδιακρίτως και να σκοτώνει τελικά εννέα αθώους ανθρώπους, πριν τελικά δώσει τέλος και στη δική του ζωή...

Θυμηθείτε το βίντεο με το δολοφονικό αμόκ του 18χρονου Ιρανογερμανού