13 Ιουλίου 2016

Τα ιδιωτικά βίντεο της Paris Hilton στη Μύκονο - Αγκαλία με τον προαγωγό Ρέβη

Δείτε τη χρυσή κληρονόμο να ετοιμάζεται - Τον στόλο από μακιγιέζ και στιλίστες που την ακολουθούσαν και την πανάκριβη σουίτα της

Η διάσημη κληρονόμος,Paris Hilton, βρέθηκε στη Μύκονο για τον παραμυθένιο γάμο της Βραζιλιάνας καλλονής Ana Beatris Barros με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα Karim El Chiaty. Η κληρονόμος των Hilton έφτασε στο νησί των ανέμων με το ιδιωτικό αεροπλάνο της, όπου την υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο γνωστός Έλληνας μάνατζερ, Σπύρος Ρέβης.

Για τη διαμονή της στο νησί κλείστηκε πολυτελή σουίτα στην Ελιά και μαζί της είχε μια στρατιά από κομμωτές, στιλίστες και μακιγιέρ, καθώς και τέσσερις bodyguards οι οποίοι δεν την άφηναν λεπτό από τα μάτια τους. Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες και βίντεο η Paris διέμενε σε μια καλαίσθητη σουίτα με πισίνα, η οποία έπαιρνε «φωτιά» από το προσωπικό της, όταν το άτακτο κορίτσι της showbiz ετοιμαζόταν για μία ακόμα grande εμφάνιση στα σοκάκια της Μυκόνου.



Υπό το άγρυπνο βλέμμα του μάνατζερ Σπύρου Ρέβη, δεκάδες φορέματα πεταμένα στο στρογγυλό κρεβάτι της σουίτας περίμεναν σχεδόν καθημερινά την Paris για να αποφασίσει ποιο θα επιλέξει.
O Σπύρος Ρέβης, ήταν ο άνθρωπος που κανόνιζε τα πάντα. Πρόσεχε τη διατροφή της, οργάνωνε το προσωπικό της και φυσικά έλεγε τη γνώμη του για τις στιλιστικές επιλογές της. Μάλιστα, οι δυο τους αντάλλαξαν και ακριβά δώρα «δένοντας» ακόμα περισσότερο τη φιλία τους και τη συνεργασία τους.



Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την Paris στην προσωπική της κρεβατοκάμαρα, όπου εκεί επικρατεί η τάξη. Η ίδια συνομιλεί με το προσωπικό της, λίγο πριν αναχωρήσει για μια βραδιά ξεφαντώματος στα club της Μυκόνου.



Όπως θα δείτε και παρακάτω, η κληρονόμος, δεν αποχωρίζεται το κινητό της τηλέφωνο ποτέ! Ούτε μέσα στη λιμουζίνα που τη μεταφέρει στη Χώρα του νησιού, αλλά ούτε όταν συναντά μικρούς θαυμαστές της. Μάλιστα, η Paris, γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα ξετρελάθηκε με ένα αδέσποτο γατάκι του νησιού.



Είναι γνωστό πως η ίδια είναι λάτρης των selfies, μόνο που δεν τις τραβά η ίδια. Η Paris, απλά φωτίζει το πρόσωπο της, ποζάρει δίπλα στην πισίνα και ο βοηθός της τραβά τις λήψεις που λίγο μετά θα κατακλύσουν τα social media.



Σύμφωνα με πληροφορίες η χρυσή κληρονόμος θα επιστρέψει τον Αύγουστο στο «νησί των ανέμων» για μια ακριβοπληρωμένη εμφάνιση της σε γνωστό club του νησιού, όπου θα παίξει μουσική. Ενώ πριν, μαζί με τον μάνατζερ Σπύρο Ρέβη, θα βρεθούν για τον ίδιο λόγο στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Δείτε φωτογραφίες από το 24ωρο της Paris Hilton στη Μύκονο.