07 Αυγούστου 2016

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ->Θα πληρώσουμε 10 χιλιάδες ευρώ για τη… γκαρνταρόμπα τους!

Την ίδια στιγμή που γίνονται τα παρακάτω ο ΒΗΜΑτοδότης προσπαθεί να μας πείσει ότι ο Βούτσης συμμάζεψε τα έξοδα της Βουλής...

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη  η απόφαση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της « Κοινοβουλευτικής Διαφάνειας», με την οποία γίνεται γνωστό πως η Βουλή θα εξετάσει προσφορές για γραβάτες, ζώνες, πουκάμισα, σακάκια και άλλα ενδύματα!

Τόσα παίρνουν θα τους ντύσουμε κιόλας; Αυτό είναι το εύλογο ερώτημα που γεννάται γιατί οι περισσότεροι νόμιζαν πως επρόκειτο για την ένδυση των βουλευτών.

Η αλήθεια είναι ακόμη πιο εξοργιστική, καθώς αφορά στους οδηγούς των βουλευτικών οχημάτων!

Η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 9.982 ευρώ ή περίπου 580 ευρώ για κάθε οδηγό.

Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν που διατράνωνε πως θα απαρνηθεί προνομία όπως βουλευτικά αυτοκίνητα; Τώρα θα πληρώσουμε και για το ντύσιμο των οδηγών τους;

Διαβάστε τώρα και τι γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης να γελάσετε:

Και… μάνατζερ ο Νίκος Βούτσης!

Ποιος θα το πίστευε ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης θα έκρυβε μέσα του έναν ταλαντούχο… μάνατζερ!

Τουλάχιστον όσον αφορά το «νοικοκύρεμα» των οικονομικών της Βουλής, με 400.000 ευρώ κέρδη από τόκους από την μετακίνηση αποθεματικών ύψους 60.000.000 ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και ο «ΒΗΜΑτοδότης» το ποσό αναμένεται έως το τέλος του χρόνου να φτάσει το 1.000.000 ευρώ.

Ακόμη, 400.000 ευρώ θα εξοικονομήσει από ενοίκια εξαιτίας της μεταστέγασης γραφείων της Βουλής από την Αμαλίας σε φθηνότερο κτίριο της Βασ. Σοφίας.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι όπου να’ναι ολοκληρώνεται και η καταγραφή όλη της κινητής και ακίνητης περιουσίας της Βουλής για πρώτη φορά, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά.

Ωστόσο, το έργο αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού σύμφωνα με πηγές η κατάσταση είναι χαοτική.