08 Αυγούστου 2016

Ο Πογκμπά στο Μάντσεστερ - 130 εκατ. ευρώ στα ταμεία της Γιουβέντους [εικόνες]

Το σήριαλ λαμβάνει τέλος. Το πρωί ο Πολ Πογκμπά πέταξε από τη Νέα Υόρκη όπου απολάμβανε τις διακοπές του για το Μάντσεστερ προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος μέσος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Γκάρεθ Μπέιλ κατά την μετακίνησή του από την Τότεναμ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 130 εκατομμυρίων ευρώ σε τρεις δόσεις προς της Γιουβέντους, η οποία είχε αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή έναντι μόλις 1,2 εκατομμυρίων ευρώ το 2012.

Ο Πογκμπά, ο οποίος έχει στο πλευρό του τη μητέρα του, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γιουνάιτεντ, από την οποία όμως αποχώρησε πριν τέσσερα χρόνια αφού δεν έβρισκε θέση βασικού.

Η Γιουνάιτεντ μάλιστα «έριξε» μέσω των social media μια συγκεκριμένη φωτογραφια για να δώσει το στίγμα της επιστροφής του παίκτη στο σύλλογο.