04 Αυγούστου 2016

Η κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρό της τη Μαρέβα Μητσοτάκη

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, μπαίνει στο στόχαστρο της κυβέρνησης, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “Βηματοδότη”.

Η έγκυρη στήλη του “Βήματος” υποστηρίζει ότι, ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε επιτευχθεί άτυπο μορατόριουμ, για να διατηρηθούν εκτός της πολιτικής αντιπαράθεσης η Μπέτυ Μπαζιάνα και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο “Βηματοδότης”, υπογραμμίζει ότι, από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου θεωρούν ότι, ενώ εκείνοι τήρησαν τη συμφωνία, την έσπασε η Νέα Δημοκρατία, όταν ο βουλευτής Φλωρίνης Γιάννης Αντωνιάδης κατέθεσε ερώτηση προς τον Νίκο Φίλη, για την απόσπαση της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα στο Πολυτεχνείο.

“Αυτή η ερώτηση ενόχλησε τον Πρωθυπουργό, και τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ ακονίζουν τα μαχαίρια τους με στόχο τη σύζυγο του κ. Μητσοτάκη”, τονίζει ο “Βηματοδότης”.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα του “Βηματοδότη” έχει ως εξής:

“Σύζυγοι πολιτικών στο στόχαστρο

Υπήρχε και δεν το είχε κανείς αντιληφθεί, αφού ποτέ δεν ανακοινώθηκε, μια άτυπη συμφωνία ανάμεσα στον Αλ. Τσίπρα και τον Κυρ. Μητσοτάκη. Αυτό άφησε να διαρρεύσει το Μέγαρο Μαξίμου. Ποια ήταν αυτή όμως η έστω άτυπη συμφωνία; Μακριά από την πολιτική αντιπαράθεση οι σύζυγοι. Ετσι τουλάχιστον λέει το Μαξίμου, και η κυβέρνηση, όπως έλεγαν συνεργάτες του Πρωθυπουργού, την τήρησε μέχρι κεραίας. Η συμφωνία αυτή, πάντα όπως αφήνει να διαρρεύσει το Μαξίμου, έσπασε στις 2 Αυγούστου 2016, ώρα 12 το μεσημέρι, όταν ο βουλευτής Φλωρίνης της ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη με την οποία ζητεί εξηγήσεις για το πώς η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα πήρε απόσπαση από το Πανεπιστήμιο στην Κοζάνη στο Πολυτεχνείο. Αυτή η ερώτηση ενόχλησε τον Πρωθυπουργό και τώρα, όπως μαθαίνω, στον ΣΥΡΙΖΑ ακονίζουν τα μαχαίρια τους με στόχο τη σύζυγο του κ. Μητσοτάκη”