26 Αυγούστου 2016

ΝΤΑΞ'ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ! ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ! Τάσος Κορακάκης: Ο Κούβελος φταίει! Δεν μας ζήτησαν μια συγγνώμη!

Όπως λέει ο Κολυμπάδης η συνάντηση κανονίστηκε την προηγούμενη το βράδυ, οπότε δεν προλάβαινε να έρθει ούτως ή άλλως... Εξάλλου ρε μεγάλε Κορακάκη πως περιμένεις στήριξη όταν τους φτύνεις όλους και σηκώνεσαι και φεύγεις την άλλη μέρα από το Ρίο; Κι ο Πετρούνιας πήρε χρυσό αλλά έκατσε εκεί για μια βδομάδα και γύρισε με τους υπόλοιπους! Αυτός έτρωγε καλό φαί κι εσύ κακό;

Ευθύνες στον αρχηγό της Ολυμπιακής αποστολής στο Ρίο Ισίδωρο Κούβελο ρίχνει ο Τάσος Κορακάκης για τη μη πρόσκληση της Άννας Κορακάκη στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τους Ολυμπιονίκες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Όπως είπε δεν φταίει ο κ. Παυλόπουλος αλλά κανείς δεν τους ζήτησε μια συγγνώμη!

«Δεν μας ενημέρωσε κανείς. Αν θα πάμε στο Προεδρικό Μέγαρο και πότε θα πάμε. Το μάθαμε από 3-4 δημοσιογράφους που με πήραν τηλέφωνο. Εως τις 22:00 δεν με είχε πάρει κανείς. Αργά το βράδυ πήρα τον κ. Καπράλο και μου είπε ότι έπρεπε να είχα ειδοποιηθεί και ότι δεν έκανε αυτός τις προσκλήσεις», τόνισε ο Τάσος Κορακάκης μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Click4more: Μπάχαλο με τη... μη πρόσκληση της Κορακάκη στο Προεδρικό! “Δεν με ξέχασαν, επέλεξαν να μην με καλέσουν” - Κούβελος: Είναι τρελό! - Όλο το παρασκήνιο
«Πριν φύγουμε από τη Βραζιλία, είχαμε μιλήσει με το αρχηγείο της Ολυμπιακής Επιτροπής. Τους εξηγήσαμε ότι η Άννα θα πάει διακοπές. Αν η επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γινόταν πριν τις 30 του μηνός θα θέλαμε να μας ενημερώσουν 1-2 μέρες πριν, για να αλλάξει η Άννα τα εισιτήρια. Δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε ο κ. Κούβελος, ούτε ο κ. Κολυμπάδης», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο προπονητής της Άννας είπε: «Στις 12 το βράδυ με πήρε ο Πρόεδρος. Κατάλαβε ότι αυτό που έγινε ήταν λάθος. Ένα λάθος που δεν εμπλέκεται ο ίδιος. Μας είπε ότι όταν επιστρέψει η Άννα θα μας υποδεχτεί στο Προεδρικό Μέγαρο».

Ο Τάσος Κορακάκης επεσήμανε πως έπεσαν από τα σύννεφα: «Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν μας έχουν πάρει ούτε να μας ζητήσουν μία συγγνώμη. Ακόμη και στην περίπτωση που ήταν ανθρώπινο λάθος-όσο μεγάλο κι αν είναι- δεν μας πήρε κανείς να μας ζητήσει συγγνώμη. Εκτός από τον κ. Καπράλο δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο».

Μανώλης Κολυμπάδης: «Δεν μου δόθηκε καμία τέτοια εντολή»

Ο υπαρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο Μανώλης Κολυμπάδης τόνισε στο ΑΠΕ –ΜΠΕ πως δεν πήρε καμία εντολή να ενημερώσει αθλητές: «Η συνάντηση οριστικοποιήθηκε την Τετάρτη 7:30- 8:00 το βράδυ. Από το αρχηγείο δεν πήρα καμία εντολή να ενημερώσω τους αθλητές. Δεν ανέλαβα καμία τέτοια ευθύνη. Αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι η συνάντηση κανονίστηκε χθες το βράδυ».