27 Αυγούστου 2016

Βρετανία: Φορτηγό «γκρέμισε» γέφυρα πάνω σε αυτοκινητόδρομο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτήν την ώρα σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο στο Κεντ της Βρετανίας, όπου πεζογέφυρα κατέρρευσε και τα συντρίμμια της έπεσαν πάνω στα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Ένας 50χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε όταν πήδηξε από τη μηχανή του για να αποφύγει τα συντρίμμια και διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε μερικά σπασμένα πλευρά.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο M20 όπου αυτή την ώρα η κυκλοφορία έχει διακοπεί τελείως. Σοκαρισμένοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έχουν βγει από τα οχήματά τους δηλώνοντας τυχεροί που είναι ζωντανοί. «Η γέφυρα κατέρρευσε μπροστά μου ενώ οδηγούσα. Δεν υπήρχε χρόνος να σκεφτώ τίποτα. Ήταν απίστευτο. Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η πεζογέφυρα κατέρρευσε όταν έπεσε πάνω της ένα φορτηγό, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί κάτω από τα συντρίμμια

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ατύχημα σημειώθηκε σε σημείο όπου η διέλευση των οχημάτων ήταν ιδιαίτερα αυξημένη λόγω εξόδου των εκδρομέων ενόψει τριήμερου.