31 Αυγούστου 2016

Κόβει...κορδέλες ο Αλέξης Τσίπρας εν όψει ΔΕΘ

Tης ΣΥΡΙΖΑίας ψυχοπαθούς Ελένης Καλογεροπούλου

Μία ακόμη κορδέλα πρόκειται να κόψει ο Αλέξης Τσίπρας την επόμενη Παρασκευή εν όψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ. Ο Πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει το τμήμα της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών προκειμένου να δείξει ότι τα μεγάλα έργα τα οποία είχαν "κολλήσει" στο παρελθόν προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.
Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Πρωθυπουργός επιλέγει να παραστεί στα εγκαίνια ενός έργου καθώς μέσα στο καλοκαίρι βρέθηκε στην παράδοση του νοσοκομείου της Σαντορίνης ενώ αργότερα είχε εγκαινιάσει και το αεροδρόμιο της Πάρου.

Όλες αυτές οι κινήσεις εντάσσονται στο πακέτο των μεγάλων έργων τα οποία ολοκληρώνονται ή προχωρούν και στα οποία θα αναφερθεί ο πρωθυπουργός κατά την παρουσία του στη ΔΕΘ.

Ο Αλέξης Τσίπρας μη έχοντας στην πραγματικότητα κάτι συγκεκριμένο να εξαγγείλει που θα αφορά την τσέπη των πολιτών και ιδιαίτερα των συνταξιούχων απ΄τους οποίους κόπηκε το ΕΚΑΣ θα προσπαθήσει να ρίξει το βάρος του στα μεγάλα έργα, στο παράλληλο πρόγραμμα καθώς και στις γερμανικές αποζημιώσεις οι οποίες επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να ενισχυθεί το αριστερό προφίλ του πρωθυπουργού.

Σήμερα πάντως θα έχει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ ενώ αύριο το μεσημέρι θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση αυτή θα συμμετάσχουν άνθρωποι από τα επιμελητήρια της πόλης(Εμπορικό,βιομηχανικό, επαγγελματικό) ενώ το παρών θα δώσουν και εκπρόσωποι από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Οι συναντήσεις αυτές γίνονται προκειμένου ο πρωθυπουργός να ακούσει τα αιτήματα όλων των φορέων και να τα συμπεριλάβει στην τελική του ομιλία,

Εν τω μεταξύ χθές ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη στην οποία συζητήθηκαν ζητήματα ρευστότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς η κυβέρνηση επεξεργάζεται πρόγραμμα για να δοθούν κίνητρα ώστε να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας.

http://www.parapolitika.gr/article/377091/koveikordeles-o-alexis-tsipras-en-opsei-deth