05 Αυγούστου 2016

ΝΔ: Παρακρατικός μηχανισμός πίσω από το νέο απόρρητο έγγραφο που «δημοσίευσε» ο Ρουβίκωνας;

Συγχαίρει παράλληλα την Ελληνική Αστυνομία, για τη σύλληψη των καταζητούμενων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές και αντιεξουσιαστικές οργανώσεις Κ. Σακκά  και Μ. Σεϊσίδη

Ένα νέο απόρρητο έγγραφο σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας στην τουρκική πρεσβεία δημοσίευσε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση του πρώτου εγγράφου μέσα από τη δικογραφία σχετικά με την επίθεση της αναρχικής ομάδας στην πρεσβεία της Τουρκίας στην ΑΘήνα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία συγχαίρει την Ελληνική Αστυνομία, για τη σύλληψη των καταζητούμενων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές και αντιεξουσιαστικές οργανώσεις Κ. Σακκά  και Μ. Σεϊσίδη. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι το ανθρώπινο δυναμικό των Σωμάτων Ασφαλείας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, επιτελεί υπεύθυνα το έργο του.

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει, ταυτόχρονα, τις ανησυχίες της για τον τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση χειρίζεται απόρρητα έγγραφα μείζονος σημασίας. Η δημοσιοποίηση από την ομάδα Ρουβίκωνα, νέου απόρρητου εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών, εάν δεν παραπέμπει σε παρακρατικό μηχανισμό, σίγουρα καθιστά υπόλογους τους αρμόδιους Υπουργούς».