05 Αυγούστου 2016

Βίντεο: Ασυγκράτητοι Γερμανοί τουρίστες κάνουν σεξ στην «καρδιά» ιταλικής πόλης

Το ζευγάρι καταγράφηκε από δημοτικό σύμβουλο που ανήρτησε το βίντεο στο λογαριασμό του στο Facebook

Δεν κατάφεραν να χαλιναγωγήσουν το ερωτικό τους πάθος δύο νεαροί Γερμανοί, οι οποίοι μην μπορώντας να συγκρατήσουν τις ορμές τους κατέληξαν να κάνουν σεξ στην «καρδιά» ιταλικής πόλης.
Το φλογερό ζευγάρι «πιάστηκε στα πράσα» από δημοτικό σύμβουλο της περιοχής Ντεζετζάνο της Μπρέσια, ο οποίος τους μαγνητοσκόπησε και στη συνέχεια ανήρτησε το επίμαχο βίντεο στο λογαριασμό του στο Facebook.

Αναλυτικότερα, ο Ρίνο Πολόνι κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τον άνδρα και την ολόγυμνη γυναίκα κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής στην πλατεία Μαλβέτζι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, τη στιγμή του καυτού περιστατικού πολλοί ήταν οι πολίτες που παρακολουθούσαν τους Γερμανούς να… εκφράζουν τον έρωτά τους μπροστά από το κτίριο του Γραφείου Τουρισμού της πόλης.

Ο Πολόνι, βέβαια, είδε την ανάρτησή του να εξαφανίζεται από το προφίλ του καθώς κρίθηκε ακατάλληλη, αλλά εκείνος επίμονα το αναδημοσίευσε με τους διαδικτυακούς φίλους του να σχολιάζουν: «Ελπίζω ότι αυτός που τους κατέγραψε να κάλεσε την αστυνομία», «Τι αηδία», «Δεν έχω λόγια, τι ξεπεσμός για το Ντεζεντζάνο», «Ήλπιζα να μην είναι αληθινό. Πάμε συνέχεια χειρότερα».